Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii în Franţa! Răsturnare de situaţie în cazul Neymar. A apărut încă o ofertă pentru brazilian

Lovitură de proporţii în Franţa! Răsturnare de situaţie în cazul Neymar. A apărut încă o ofertă pentru brazilian

PSG

Comentarii

Plecarea lui Neymar de la Paris Saint-Germain este cel mai fierbinte subiect al momentului în fotbalul mondial. Informaţii noi apar constant şi se pare că a fost făcută o nouă ofertă pentru brazilian.

Transferul lui Neymar a intrat în linie dreaptă, potrivit francezilor de la Telefoot, totul se va decide în următoarele ore. Real Madrid nu vrea să renunţe la transferul brazilianului, dar a apărut o nouă ofertă de la cealaltă echipă din Spania care îl doreşte cu ardoare. 

Francezii menţionează că Barcelona a făcut a patra ofertă pentru Neymar din această vară. Messi pare să fie cel care doreşte cel mai mult revenirea brazilianului pe Camp Nou, iar cum argentinianul încă nu a semnat un nou contract cu formaţia blaugrana, conducerea încearcă să îi facă pe placă şi a plusat oferta pentru PSG. Ousmane Dembele a fost inclus în tranzacţie, iar Tuchel pare să fie dispus să lucreze cu el, după ce a făcut-o şi în trecut la Borussia Dortmund. Cu toate acestea, operaţiunea ar putea fi îngreunată de refuzul lui Dembele de a pleca de la Barcelona, chiar dacă nu a fost constant pe Camp Nou. 

REAL MADRID NU MAI VREA SĂ TRANSFERE JUCĂTORI

Real rămâne în cursa pentru Neymar, dar Florentino Perez este cel care vede o miză în această mutare, în timp ce Zidane este mai mult indiferent. Totuşi, preşedintele Los Blancos refuză să mai ofere jucători celor de la PSG în schimbul brazilianului. Isco, James Rodriguez sau Raphael Varane vor rămâne pe Santiago Bernabeu. În schimb, Keylor Navas ar putea fi trimis la Paris, din moment ce costaricanul nu este mulţumit de statutul pe care îl are la Madrid. 

În această situaţie, clubul Los Blancos ar urma să facă o ultimă ofertă pentru Neymar, care să îl includă pe Navas şi o sumă foarte mare de bani. 

NEYMAR AR PUTEA RĂMÂNE LA PSG

În ultimele zile, discuţiile dintre Neymar şi Leonardo, directorul sportiv al celor de la PSG, duc mai mult către ideea rămânerii brazilianului la Paris pentru încă un sezon. Dacă va rămâne la PSG sau va pleca la Barcelona ori Real Madrid, un lucru este cert. Cazul Neymar se va rezolva cât de repede se poate. Brazilianul nu a fost inclus pentru meciul din Ligue 1 cu Toulouse. 

Afla mai multe despre: neymarpsgreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare