Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii între rivale. Real Madrid pierde doi fotbalişti în detrimentul Barcelonei! Detalii de ultimă oră din Catalonia

Lovitură de proporţii între rivale. Real Madrid pierde doi fotbalişti în detrimentul Barcelonei! Detalii de ultimă oră din Catalonia

FC Barcelona

Comentarii

Imediat ce l-a confirmat pe Ernesto Valverde în funcţia de antrenor principal pentru sezonul viitor, Barcelona a trecut la campania de achiziţii.

Două nume surprinzătoare au intrat pe lista Barcelonei. Ambii joacă la Valencia şi ambii au crescut în curtea marii rivale, FC Barcelona.

Este vorba despre Daniel Parejo şi Rodrigo Moreno, fotbalişti la care Real Madrid a renunţat foarte uşor. Cu doar 3 milioane de euro l-a cedat Madridul pe Parejo la Getafe, dar mijlocaşul crescut de formaţia madrilenă s-a transformat într-unul dintre cei mai buni mijlocaşi din La Liga. Ernesto Valverde îl place foarte mult şi simte că fotbalistul în vârstă de 30 de ani s-ar integrat perfect în filosofia catalanilor. Parejo iubeşte fotbalul de posesie, are o tehnică excelentă şi un joc extrem de inteligent.

Pe de altă parte, Rodrigo Moreno (28 de ani) a plecat de la Madrid pentru 6 milioane de euro. A făcut-o în 2010 când a fost cumpărat de Benfica. Astăzi, Rodrigo costă de 8-9 ori mai mult şi vine după un sezon în care a marcat 10 goluri şi a reuşit alte 10 pase decisive. Ar fi o variantă de lot excelentă în opinia lui Valverde, mai ales că este un vârf mobil, polivalent, care loveşte bine mingea cu ambele picioare.

Valencia nu respinge ideea: ”Fotbaliştii joacă acolo unde vor să joace”

Cotidianul SPORT anunţă interesul Barcelonei pentru cei doi jucători care au crescut în curtea marii rivale. Şi adaugă o declaraţie a directorului general de la Valencia, Mateu Alemany: ”Există o frază în fotbal care cântăreşte greu: fotbaliştii joacă acolo unde vor ei să joace. Contextul există, vom vedea ce se va întâmpla, mai ales dacă ofertele vor satisface dorinţele noastre” a mărturisit acesta.

Valencia vrea 120 de milioane de euro pentru cei doi, dar Barcelona nici nu se gândeşte la o asemenea ofertă. Catalanii speră să-i obţină la un preţ avantajos. Oficialii blaugrana sunt dispuşi să investească jumătate din această sumă.

Fotbaliştii vor să plece de la Valencia. Ambii consideră că ciclul lor la gruparea levantină s-a încheiat. Rămâne de văzut dacă Barcelona va reuşi să-i transfere la un preţ bun.

  • 6 ani a jucat Parejo la juniorii Realului. Are doar 5 meciuri la prima echipă
  • 2 ani a petrecut Rodrigo la Real Madrid. Nu a apucat să joace la prima echipă
  • 9 milioane de euro a încasat Real Madrid pentru cei doi
  • 120 de milioane de euro cere Valencia pentru Parejo şi Rodrigo
     

Afla mai multe despre: daniel parejorodrigo morenobarcelona 

viewscnt
Articole similare