Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii! Jadon Sancho a semnat pe ascuns. Contract uriaş pentru starul englez

Lovitură de proporţii! Jadon Sancho a semnat pe ascuns. Contract uriaş pentru starul englez

Borussia Dortmund

Comentarii

Jadon Sancho (20 de ani) este unul dintre cei mai râvniţi tineri fotbalişti din Europa. Mijlocaşul ofensiv al celor de la Borussia Dortmund este subiectul unui transfer în Premier League, în această vară, însă nemţii nu se grăbesc să îl vândă.

Publicaţia germană Kicker a anunţat că Jadon Sancho a semnat, în secret, prelungirea contractului cu Borussia Dortmund. Totul s-ar fi întâmplat în 2019, informaţiile oficiale din acest moment fiind acelea că englezului îi expiră înţelegerea în 2022. 

Aceeaşi sursă notează că Sancho a primit şi o mărire de salariu odată cu noul contract, una în conformitate cu jocul pe care l-a arătat în tricoul celor de la Dortmund. Astfel, nemţii au în continuare un avantaj în negocierile cu privire la transferul lui Sancho şi nu au renunţat la suma de 120 de milioane de euro, fixată pentru fotbalistul adus din academia lui Manchester City. 

Sancho a avut un nou sezon extraordinar la Dortmund. Internaţionalul englez a marcat 20 de goluri şi a oferit 20 de assist-uri în stagiunea care s-a încheiat recent. 

Afla mai multe despre: jadon sanchoborussia dormtund 

viewscnt
Articole similare