Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de proporţii pentru Cosmin Contra la Dinamo! S-a aflat de unde a venit oferta pe mulţi bani pentru el. Antrenorul vrea să plece

Lovitură de proporţii pentru Cosmin Contra la Dinamo! S-a aflat de unde a venit oferta pe mulţi bani pentru el. Antrenorul vrea să plece

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a anunţat că doreşte să plece din "Ştefan cel Mare", după ce totul s-a transformat într-un coşmar pentru staff, jucători şi angajaţi. În cadrul emisiunii "Sport Report", fostul selecţioner a recunoscut ofertele pe care le-a avut şi a susţinut că nu ar fi acceptat să vină la Dinamo, dacă ar fi ştiut că se va ajunge în situaţia actuală.

Dinamo trăieşte, pentru moment, cu promisiunile lui Pablo Cortacero. Situaţia e dificilă şi din punct de vedere sportiv, întrucât Dinamo este doar pe locul 14 în Liga 1, cu 9 puncte acumulate. Primele plecări au avut deja loc, iar Cosmin Contra a afirmat că doreşte să se despartă de club. 

Cosmin Contra regretă că a acceptat! A avut oferte "pe foarte mulţi bani" înainte de a semna cu Dinamo

Cosmin Contra a fost perceput drept omul potrivit, pentru a conduce echipa din teren. Jucătorii spanioli transferaţi ar fi urmat să se adapteze rapid cu el, iar experienţa tehnicianului ar fi urmat să facă diferenţa în meciurile din Liga 1, acolo unde Dinamo are drept obiectiv calificarea în play-off. 

Totuşi, lucrurile nu au stat aşa, până în acest moment. Mai mult, Cosmin Contra susţine că nu ar fi acceptat să vină la Dinamo, dacă ar fi ştiut în ce punct se va ajunge. 

Pentru fostul selecţioner, lovitura e cu atât mai mare cu cât a avut câteva oferte importante "pe foarte mulţi bani" din zona arabă, acolo unde nu a mai antrenat niciodată.  

"E clar că dacă ştiam că se întâmplă aceste lucruri, nu mă băgam. Trebuie să recunosc, că am avut oferte pe foarte mulţi bani din zona arabă, dar am refuzat, pentru că nu am vrut să mă duc în nişte oraşe care nu mă atrăgeauŞi era un proiect pe hârtie (n.r. - la Dinamo), care pe mine mă atrăgea foarte tare. pentru că întotdeauna mi-am dorit să vină cineva aici să zică: <<Da! Facem un stadion, facem o academie, facem o structură solidă, facem o academie ca cea de la Villarreal>>. Aşa mi s-a spus! Eu am avut de suferit cel mai mult de pe urma acestui proiect. Din toate punctele de vedere", a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport. 

De-a lungul carierei, Cosmin Contra a antrenat: Poli Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon, naţionala României şi Dinamo. 

Două Cupe ale României a câştigat, cu Dinamo, în 2017, şi cu Petrolul, în 2013. 

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia amuzantă a lui Contra, după ce Petrescu a anunţat că e posibil ca CFR să nu se prezinte la meciul cu Roma

Ce vrea Cosmin Contra pentru a pleca de la Dinamo

Conducerea lui Dinamo, în frunte cu Pablo Cortacero, şi Cosmin Contra îşi doresc o schimbare la nivelul băncii tehnice, dar cele două părţi nu s-au pus de acord în privinţa condiţiilor. 

Spaniolii nu-şi doresc să-i achite clauza de reziliere lui Cosmin Contra, în timp ce antrenorul nu doreşte să-şi dea demisia. În schimb, Contra a spus că vrea doar salariile restante şi a dezvăluit că are o clauză de reziliere mai mare de 200.000 de euro: 

"E mai mare (n.r. - de 200.000 de euro). Eu am cerut să fiu plătit la zi şi încă ceva luni din contractul meu. Sunt două, trei luni. Mi s-a zis că sunt garantul acestor oameni, pe care eu nu i-am cunoscut niciodată. Nici pe Pablo Cortacero, nici pe Rufo Collado, nici pe cei din jurul lor. Nu i-am cunoscut niciodată şi nu am auzit niciodată de ei", a mai spus antrenorul lui Dinamo.  

La finalul victoriei cu FC Voluntari, Cosmin Contra a anunţat, surprinzător, în ce condiţii ar rămâne la Dinamo, deşi e dezamăgit

viewscnt
Articole similare
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza dupa 13 ani. Antrenorul a confirmat ruptura:...