Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de proporţii pregătită de Hagi. "Regele" negociază intens cea mai importantă mutare din istoria Viitorului. Sume halucinante implicate în tranzacţie

Lovitură de proporţii pregătită de Hagi. "Regele" negociază intens cea mai importantă mutare din istoria Viitorului. Sume halucinante implicate în tranzacţiegalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a reuşit performanţe incredibile în cei zece ani de la înfiinţarea clubului FC Viitorul. "Regele" a cucerit tot ce se putea pe plan intern, titlul, Cupa şi Supercupa României, iar acum are ambiţii mari şi pe plan internaţional.

Însă, aşa cum a declarat în nenumărate rânduri, Gheorghe Hagi are nevoie de susţinere financiară şi caută parteneri alături de care să investească la clubul de la Ovidiu. Astfel, conform capital.ro, "Regele" este în negocieri cu doi dintre cei mai bogaţi oameni de afeceri din România, fraţii Pavăl.

Patronii celebrului lanţ de magazine Dedeman sunt pregătiţi să investească în fotbal, iar FC Viitorul pare a fi clubul perfect pentru sutele de milioane de euro ale celor doi. Hagi promovează intens tineri jucători în Liga I, iar de-a lungul timpului a reuşit să vândă fotbalişti pe sume importante, totalul depăşind fără probleme 30 de milioane de euro.

Gigi Becali a confirmat negocierile. Patronul FCSB-ului l-a dat de gol pe Hagi

Interesul fraţilor Pavăl de a investi în fotbal a fost confirmat şi de Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că cei doi oameni de afaceri sunt pregătiţi pentru a intra în fotbalul românesc.

"Ăştia de la Dedeman, care sunt oameni deştepţi, văd că e de câştigat din fotbal. Vor veni în fotbal, dacă au siguranţa că vor avea de câştigat" , declara, săptămâna trecută, Gigi Becali.

  • La începutul acestui an, compania Dedeman a fost evaluată la 2 miliarde de euro

viewscnt
Articole similare
Bianca Andreescu și-a adus prietenul la antrenamente! Tenismena nu-l scapă deloc din ochi FOTO