Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LOVITURĂ DE PROPORŢII! Un avocat vrea să pună mâna pe marca Steaua şi a depus stema echipei la Oficiul European pentru Mărci şi Desene

LOVITURĂ DE PROPORŢII! Un avocat vrea să pună mâna pe marca Steaua şi a depus stema echipei la Oficiul European pentru Mărci şi Desene

FCSB

Comentarii

Avocatul Pompiliu Bota a speculat incertitudinea cazului şi războiul dintre părţi şi a solicitat direct la Oficiul European pentru Mărci şi Desene (EUIPO), ocolind OSIM-ul din România, o cerere pentru ca marca Steaua să îi fie atribuită cu tot cu logo-ul pe care Becali l-a pierdut în conflictul cu Ministerul Apărării.

Cazul a fost descoperit de agenţia de proprietate intelectuală Weizmann Ariana&Partners, agenţia românească cu cele mai multe cazuri prezentate la EUIPO. "Cum este şi firesc, Oficiul European a primit cererea respectivă şi pentru că era depusă în conformitate cu cerinţele de formă şi fond ale oficiului, a publicat-o. Din acest moment, oficiul va analiza toate eventualele obiecţii sau opoziţii formulate de orice terţ care îşi dovedeşte interesul", spune Radu Bozocea, partener la Weizmann pentru Gazetă.

Bozocea explică pentru cititorii Gazetei care sunt şansele ca acest demers să fie un succes: "Din experienţă vă putem spune că atunci când analizează fiecare caz, specialiştii de acolo au acces la o bază impresionantă de jurisprudenţă, deci rezolvarea unor cazuri asemănătoare în care un brand foarte cunoscut şi valoros este în dispută. Important este ca aceia care îşi susţin drepturile să respecte cu stricteţe procedurile şi să prezinte cât mai clar şi documentat motivele pentru care consideră că un brand le aparţine, începând chiar cu dovezi ale momentului creaţiei acelui logo dacă este posibil".

Afla mai multe despre: steauafcsbdecizieanuntoficiul european pentru mărci şi desene 

viewscnt
Articole similare