Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Alex Ioniţă, acuzat chiar de impresarul său că a MINŢIT: ”Am fost la ANAD cu el. Nu mi se pare un om stabil”

Lovitură de teatru. Alex Ioniţă, acuzat chiar de impresarul său că a MINŢIT: ”Am fost la ANAD cu el. Nu mi se pare un om stabil”

Superliga

Comentarii

Victor Becali s-a distanţat de afirmaţiile făcute de Alex Ioniţă, care a susţinut că membrii ANAD l-au obligat să declare că s-a dopat. Victor Becali este reprezentantul firmei care îl impresariază pe Alex Ioniţă şi a fost cel care l-a însoţit pe jucător când a dat declaraţiile la Agenţia Naţională Anti-Doping.

Cazul în care Alex Ioniţă a fost prins dopat, alături de Kehinde Fatai şi Takayuki Seto, îşi consumă un nou episod. Mijlocaşul de 26 de ani a recunoscut iniţial că a folosit substanţe interzise, dar săptămâna trecută şi-a retras declaraţia, pe motiv că a fost forţat de oficialii ANAD să ofere detalii care n-ar fi fost adevărate.

Cristi Balaj, preşedintele ANAD, s-a apărat atunci şi a negat că s-ar fi întâmplat aşa ceva. Balaj este susţinut chiar de Victor Becali, cel care l-a însoţit pe Alex Ioniţă la prima declaraţie dată în faţa oficialilor ANAD. Fostul impresar susţine că membrii Agenţiei n-au făcut niciun fel de presiune pe Alex Ioniţă.

Afirmaţiile lui Alex Ioniţă, contrazise chiar de impresarul său

Invitat la Look Sport Live, Victor Becali susţine că a rămas surprins atunci când Alex Ioniţă a decis să-şi schimbe declaraţia şi când a acuzat că oficialii ANAD i-au dictat ce să scrie iniţial. Fostul impresar spune că l-a însoţit pe Ioniţă la acea şedinţă şi niciun membru ANAD n-a avut vreo astfel de atitudine.

”Nu ne-a căutat Balaj pe noi, Dragoş trebuia să se ducă cu Ioniţă la... Eu am picat aşa, trebuia să se ducă să întrebe, să vadă care e situaţia. M-a rugat pe mine, n-a putut să se ducă el. M-am dus cu Ioniţă acolo, ne-am dus la Balaj, ne-a primit în birou, a chemat o doamnă şi l-am întrebat ce pedeapsă poate să ia, care sunt pedepsele.

Şi atunci Balaj i-a spus aşa: ”dacă e adevărat ce ai declarat comisarilor ANAD la Ploieşti. Te sfătuiesc să te duci în faţa comisiei”, pentru că nu se prezenta la comisie nici el, nici avocatul, pentru că avocatul era şi al lor şi al clubului. ”Te sfătuiesc să te duci în faţa comisiei, să spui adevărul”. Nu i-a spus omul (n.r. Cristi Balaj) absolut nimic.

Eu mă bucur pentru Ioniţă că a luat un an (n.r. de suspendare), m-aş fi bucurat să ia mai puţin, dar nu pot să mint pentru Ioniţă, la vârsta mea, şi să spun despre oamenii ăia că au făcut presiuni sau l-au sfătuit ce să spună.

Ca să spui că au făcut presiuni asupra ta, nu pot să înţeleg, pentru că am fost acolo. Dacă am fost acolo şi nu mă întreba nimeni, nu mă băgăm, dar dacă mă întreabă cineva, nu pot să mint pentru Ioniţă, nu pot să mint pentru nimeni”, a declarat Victor Becali la Look Sport Live. 

Alex Ioniţă, criticat dur chiar de impresarul său: ”Nu mi se pare un om stabil”

Victor Becali spune despre fotbalistul Alex Ioniţă că are calităţi, dar are o mare problemă: personalitatea. Reprezentantul firmei de impresariat care îl are pe Ioniţă sub contract susţine că sunt mari semne de îndoială asupra caracterului jucătorului, mai ales după ce acesta şi-a schimbat declaraţia la ANAD.

”Foarte multă lume credea în el, dar trebuie să crezi tu în tine. Degeaba cred eu dacă tu nu crezi în tine. Fotbaliştii mari au personalitate puternică, dar îmi pare rău, nu cred că o are. Un om care azi spune una, mâine spune alta... nu ştiu, nu mi se pare un om stabil. Nu-mi convine ceva, spun acum, nu ies afară şi vorbesc cu portarul”, a mai spus Victor Becali.

La finalul anului trecut, Alex Ioniţă, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto, au urmat un tratament interzis prin care şi-au îmbunătăţit condiţia fizică. Cei 3 jucători au fost apoi suspendaţi de ANAD. Fatai şi Ioniţă au primit câte un an de suspendare, în timp ce Seto a scăpat cu 8 luni.

Afla mai multe despre: alex ionita 

viewscnt
Articole similare