Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Antrenorul lui Başakşehir îl atacă acum şi pe Ovidiu Haţegan. Noi declaraţii tranşante oferite de Okan Buruk

Lovitură de teatru. Antrenorul lui Başakşehir îl atacă acum şi pe Ovidiu Haţegan. Noi declaraţii tranşante oferite de Okan Buruk
Comentarii

Antenorul lui Istanbul Başakşehir, Okan Buruk, îl atacă inclusiv pe Ovidiu Haţegan şi îl acuză că n-a avut atitudinea potrivită în scandalul în care Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism. De asemenea, Okan Buruk şi-a continuat atacul la adresa lui Sebastian Colţescu.

Scandalul în care Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism, în timpul meciului PSG - Istanbul Başakşehir, continuă să facă valuri. Acum, Okan Buruk, antrenorul lui Istanbul BB, îl atacă inclusiv pe Ovidiu Haţegan, pe care îl acuză că n-a luat atitudine în faţa replicii lui Sebastian Colţescu, cel care s-a referit la Pierre Webo ca la ”ăla negru de acolo”.

Okan Buruk îl atacă inclusiv pe Ovidiu Haţegan după scandalul de rasism în care a fost implicat Colţescu

În minutul 14 al întâlnirii dintre PSG şi Istanbul Başakşehir, Sebastian Colţescu l-a chemat la margine pe Ovidiu Haţegan, pentru a-i cere să-l elimine pe Pierre Webo, pentru atitudinea agresivă pe care a avut-o la adresa arbitrului. Însă Colţescu a folosit o replică ce a fost considerată rasistă. Arbitrul român s-a referit la Webo drept ”ăla negru de acolo”. 

Acum, antrenorul lui Başakşehir îl atacă şi pe Ovidiu Haţegan. Okan Buruk îl acuză că n-a avut o reacţie vehementă faţă de Sebastian Colţescu, mai ales după ce acesta a intrat şi în conflict cu Demba Ba:

”Al patrulea arbitru i-a spus lui Pierre Webo un cuvânt inacceptabil. Arbitrul principal (n.r. Ovidiu Haţegan) ar fi trebuit să se ocupe de situaţie, dar nu a fost cazul. A trebuit să arătăm că sintem alături de Webo. Jucătorii sunt toţi uniţi: Demba Ba, Neymar, Mbappe... Decizia de a opri meciul a fost luată de jucători... Unii nu au vrut să se întoarce pe teren. Suntem o echipă, rămâne uniţi. UEFA a făcut ceva bun dând posibilitatea de a juca meciul a doua zi”, a declarat Okan Buruk, citat de RMC Sport.

Okan Buruk îl atacă în continuare pe Sebastian Colţescu 

Fost mijlocaş al lui Galatasaray, care a fost coleg cu Gică Hagi şi Gică Popescu, Okan Buruk îl atacă în continuare pe Sebastian Colţescu. Deşi între timp a aflat că termenul de ”negru” nu este considerat rasist în limba română, antrenorul lui Başakşehir a avut în continuare un discurs foarte dur la adresa lui Sebastian Colţescu. 

”Pierre Webo a fost trist. L-am susţinut, echipa a fost lângă el. Dar altcineva este cel care ar fi trebuit să se fi simţit rău. Este persoana care a spus acele cuvinte urâte. El este vinovatul (n.r. Sebastian Colţescu). Am arătat că suntem toţi împreună. Trebuie să arătăm că putem trăi împreună, umanitatea este mai importantă. Nu există nicio problemă între Turcia şi România. E vina unei persoane, nu a unei ţări întregi”, a declarat Okan Buruk, potrivit RMC Sport.

Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism în timpul meciului PSG - Istanbul BB, partida a fost întreruptă în minutul 14 şi reluată a doua zi. Însă, înainte ca meciul să fie oprit, cei de la Istanbul Başakşehir au avut o atitudine extrem de agresivă la adresa arbitrilor români, pe care la un moment dat i-au numit ”ţigani”. 

Afla mai multe despre: okan buruk 

viewscnt
Articole similare