Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura de teatru anunţată. Patronul l-a ales pe următorul antrenor de la Dinamo Kiev, în locul lui Mircea Lucescu. Şi-ar fi dat acordul

Lovitura de teatru anunţată. Patronul l-a ales pe următorul antrenor de la Dinamo Kiev, în locul lui Mircea Lucescu. Şi-ar fi dat acordul
Comentarii

Informaţii surprinzătoare au fost publicate de presa din Ucraina, privind banca tehnică a lui Dinamo Kiev. Jurnaliştii susţin că oamenii din conducerea campioanei s-au interesat de Andriy Shevchenko, care ar putea ajunge pe banca echipei, după plecarea lui Mircea Lucescu.

Presa din Ucraina a dezvăluit ce ar fi plănuit conducerea lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu o va conduce pe Dinamo Kiev în grupele Champions League, după ce a cucerit titlul de campion în Ucraina, în sezonul recent încheiat. Totuşi, patronul Igor Surkis şi-ar fi stabilit, deja, un plan pentru viitorul clubului, iar atenţia omului de afaceri ar fi îndreptată către fostul selecţioner, Andriy Shevchenko, liber de contract, cel care a dus naţionala Ucrainei până în sferturile de finală ale EURO 2020. 

„Igor şi Grigory Surkis au pus ochii pe fostul antrenor al echipei naţionale a Ucrainei, Andriy Shevchenko, care a rămas fără loc muncă”, anunţă Vesti.ua.

„În timpul vizitei lui Shevchenko la meciul cu Desna (n.r. - 4-0, pe 22 august), conducerea a fost interesată de planurile de viitor ale antrenorului", a scris sursa citată, care a dezvăluit şi intenţia fostului mare atacant: "Potrivit informaţiilor disponibile, el a precizat că, pe termen lung, e deschis opţiunii de a face pasul în fotbalul ucrainean, în special la clubul la care şi-a început cariera de jucător".

Clubul a început sezonul fără Mircea Lucescu pe banca tehnică, după ce acesta a fost supus unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist.

"Fără Lucescu, am pierdut, 0-2, în faţa celor de la Kolos exact acum un an. Şi ne-am bucurat că am ocupat locul doi când Desna şi Zoria au făcut 1-1. Diferenţa este uriaşă. Atât fanii, cât şi specialiştii pot vedea acest lucru. Toată lumea vede. O echipă complet diferită. O echipă matură care ştie ce vrea pe teren. Nu totul funcţionează, dar băieţii se străduiesc să crească. Este cel mai important. Slavă Domnului că Lucescu s-a întors după o lungă boală. Nimeni nu credea că va dura atât de mult. A petrecut 24 de zile în spital. Acum e bine. Va merge acasă timp de 3-4 zile, apoi se va întoarce şi va pregăti echipa", a spus Surkis după revenirea românului pe banca tehnică. 

Transferul lui Moruţan, lămurit de impresar! Ce sumă poate încasa, de fapt, FCSB: "Accesibil. De asta a zis Gigi asta" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu dinamo kievandriy shevchenkoigor surkis 

viewscnt
Articole similare