Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Anunţul făcut de Şumudică despre viitorul său, după ce a ratat obiectivul cu Al Shabab. Ce a dezvăluit în presa din Arabia Saudită

Lovitură de teatru. Anunţul făcut de Şumudică despre viitorul său, după ce a ratat obiectivul cu Al Shabab. Ce a dezvăluit în presa din Arabia Saudită

Stranieri

Comentarii

Al Shabab a pierdut cu 3-1 meciul cu Al Hilal, din ultima etapă şi a picat pe locul cinci, ceea ce înseamnă că Şumudică a ratat prezenţa în Liga Campionilor Asiei, principalul obiectiv pe care-l avea. Antrenor în vârstă de 48 de ani spune însă că preşedintele lui Al Shabab i-a propus prelungirea contractului.

Marius Şumudică a ratat obiectivul impus de conducere, motiv pentru care şansele să mai continuera era foarte mici. Mai ales că nici relaţia cu cei din conducerea nu era foarte bună. Antrenorul român surprinde însă şi spune că-şi doreşte să rămână.

Marius Şumudică a avut o întâlnire cu şefii clubului şi a declarat ulterior în presa din Arabia Saudită că preşedintele lui Al Shabab i-a propus prelungirea contractului, în condiţiile în care actuala înţelegere expiră peste un an:

”Am făcut un sezon bun şi am terminat pe locul 5. Sunt mulţumit de echipa mea şi de jucători. Sunt fericit că lucrez într-un campionat puternic, pe care-l văd mai puternic decât cel al Turciei, unde am antrenat înainte. Mai am un an de contract, îmi doresc să rămân şi preşedintele clubului mi-a oferit prelungirea contractului”, a declarat Marius Şumudică în presa arabă.

În cazul în care va semna un nou contract, Gigi Becali rămâne fără una dintre variantele pentru postul de antrenor la FCSB.

Afla mai multe despre: marius sumudicaal shabab 

viewscnt
Articole similare