Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru! Bayern Munchen e gata să aducă un star de la Real Madrid. Anunţul presei spaniole

Lovitură de teatru! Bayern Munchen e gata să aducă un star de la Real Madrid. Anunţul presei spaniole

Real Madrid

Comentarii

Conform jurnalistului Eduardo Inda, Bayern Munchen vrea să-l aducă înapoi de la Real Madrid pe Toni Kroos, fotbalist care s-ar afla într-un conflict deschis cu Zinedine Zidane.

Şapte sezoane a jucat Toni Kroos la prima echipă a lui Bayern Munchen. În 2014 el a semnat cu Real Madrid, formaţie unde a câştigat de trei ori UEFA Champions League.

Kroos are un palmares impresionant! La Bayern Munchen el a cucerit trei titluri de campion al Germaniei, dar şi UEFA Champions League. Germanul este campion mondial cu naţionala ţării sale, şi a mai câştigat titlul în Spania cu Real Madrid.

Eduardo Inda susţine că Bayern Munchen vrea să profite acum de situaţia sa instabilă de la Real Madrid şi şi-a propus să-l aducă înapoi în vară. Mai mult, nici fotbalistul nu ar spune ”nu” unei reveniri în Germania, după şase sezoane la cel mai înalt nivel în Spania.

  • 96 de selecţii are Kroos în naţionala Germaniei şi 17 goluri

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kroos

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe