Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Becali şi FCSB riscă sancţiuni. Cazul ar putea ajunge la UEFA: ”E posibil să facem o înaintare”

Lovitură de teatru! Becali şi FCSB riscă sancţiuni. Cazul ar putea ajunge la UEFA: ”E posibil să facem o înaintare”

Superliga

Comentarii

Răzvan Burleanu spune că Gigi Becali va fi anchetat de Comisia de Disciplină, după ce a declarat că nu-şi face echipă de fotbal feminin deoarece este ”alinierea la ideile lui satan”. De asemenea, şi FCSB ar putea avea de suferit din cauza declaraţiilor făcute de patronul său.

Gigi Becali este din nou patron în acte şi deja ar putea veni prima sancţiune pentru declaraţiile sale. Recent, omul de afaceri din Pipera a declarat că nu vrea să-şi facă echipă de fotbal feminin, deoarece ”batjocorim formele făcute de Dumnezeu”. Declaraţia vine în contextul în care UEFA lucrează la un proiect prin care cluburile să fie obligate să aibă şi echipă de fotbal feminin.

Răzvan Burleanu spune că declaraţiile lui Gigi Becali vor fi analizate de Comisia de Disciplină, există deja un caz deschis şi susţine că dosarul ar putea fi trimis şi către UEFA. Preşedintele FRF n-a vrut să se pronunţe dacă şi FCSB va avea de suferit în urma acestor afirmaţii, dar spune că regulamentul are şi o asemenea prevedere:

”Legea e lege şi nu te tocmeşti pentru ea. E un caz care se va dezbate şi se va judeca la Comisia de Disciplină. Noi, ca Federaţie, ca administraţie, am sesizat Comisia de Disciplină pe acest subiect. După care, a doua etapă, este să aşteptaţi o decizie la nivelul Comitetului Executiv de implementare a acesteri decizii. Şi e posibil să o facem înaintea celor de la UEFA. (n.r. FCSB poate fi penalizată în acest caz?) Nu mai pot eu să vă răspund la această întrebare. (n.r. Nu, după regulament, dacă e posibil...) Sigur că da, bineînţeles”, a declarat Răzvan Burleanu pentru Telekom Sport.

  • Ce declaraţii a făcut Gigi Becali despre fotbalul feminin: ”Asta e aliniere la idelile lui satan [...] Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul şi fotbalul le schimonoesc pe femei”

Afla mai multe despre: razvan burleanugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare