Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Cine ar fi adevăratul patron al lui CFR Cluj: ”Neluţu Varga este doar un slujitor”

Lovitură de teatru. Cine ar fi adevăratul patron al lui CFR Cluj: ”Neluţu Varga este doar un slujitor”galerie foto

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu este de părere că CFR Cluj are un alt patron faţă de cel care apare în acte. Fostul selecţioner susţine că Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, ar fi doar un executant. În realitate, Cornel Dinu spune că echipa ar fi condus de Vasile Dâncu, un influent politician care a tot invitat de Răzvan Burleanu la meciurile echipei naţionale.

Situaţia la CFR Cluj a explodat după eşecul cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş. Nelu Varga a acuzat arbitrajul, dar a făcut şi trimiteri înspre Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, care este fan al Craiovei. În consecinţă, Nelu Varga a spus că echipa nu se va mai prezenta la meciurile din campionat. Cornel Dinu este însă de părere că CFR Cluj are un alt patron şi că decizia va fi la el.

Vasile Dâncu, adevăratul patron al lui CFR Cluj? Dinu: ”Varga este un slujitor”

Cornel Dinu spune că omul de afaceri Nelu Varga a fost împins în faţă drept patron la CFR Cluj, dar adevăratul patron al echipei ar fi Vasile Dâncu. N-ar fi însă pentru prima oară când Vasile Dâncu este asociat cu CFR Cluj, mai ales că obişnuieşte să asiste la meciurile campioanei României: ”Singurul care nu iese la rampă, deocamdată, pentru că nu iese, este cel care conduce CFR Cluj, este vorba de Vasile Dâncu. Neluţu Varga e şi el un slujitor, un sfetnic pe acolo ascultător”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Dumitru Dragomir a dat tonul: ”Dâncu este patron la CFR Cluj”

Ideea că Vasile Dâncu este cel care o conduce pe CFR Cluj a pornit de la Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF a afirmat pentru as.ro că în spatele lui Nelu Varga s-ar ascunde mai multe personaje influente din România: ”Eu am spus de mult lucrul ăsta, dar am fost contrat. Dâncu, Ponta, Maior, ei sunt şefii. Ei au luat banii şi din drepturile TV, precis. Dacă se urmăreşte drumul banilor, îi ghiceşte, la offshore-ul din Malta”, a afirmat Dumitru Dragomir. De altfel, între Dumitru Dragomir şi Vasile Dâncu există o rivalitate şi în trecut au mai fost câteva schimburi de replici. Acum, fostul preşedinte al LPF îl suspectează pe Vasile Dâncu de faptul că i-ar fi blocat intrarea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Ce spune Vasile Dâncu despre zvonul că el ar fi adevăratul patron al lui CFR Cluj

Omul de afaceri a negat categoric că ar avea o implicare la CFR Cluj. Vasile Dâncu spune că nu este patron, ci doar un admirator al echipei. În plus, spune că este şi fan al Universităţii Cluj, dar şi al lui Dinamo.  Deci, ca să fie clar: nu am legaturi cu CFR Cluj, nu sunt patron, nu am nicio funcţie administrativă, nu îi dau telefoane lui Dan Petrescu să transfere sau să schimbe jucători! Cred că am vorbit de două ori cu Dan Petrescu, o dataă i-am spus 'La multi ani!' de ziua lui şi a doua oară - l-am felicitat pentru câştigarea campionatului”, a spus Vasile Dâncu pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: vasile dancu 

viewscnt
Articole similare