Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Craiova l-a vândut pe unul dintre cei mai talentaţi jucători: ”Am semnat pe trei ani şi jumătate”. Unde s-a transferat

Lovitură de teatru. Craiova l-a vândut pe unul dintre cei mai talentaţi jucători: ”Am semnat pe trei ani şi jumătate”. Unde s-a transferat

Superliga

Comentarii

Craiova a vândut un jucător considerat o mare speranţă a clubului din Bănie. Atacantul Raoul Baicu, 19 ani, a fost transferat de Astra, unde a semnat pe trei ani şi jumătate.

Astra a transferat un tânăr jucător de la Craiova, care a fost promovat de Devis Mangia şi care are şi un gol în Europa League, în turul cu RB Leipzig, în Europa League, ediţia din 2018. Raoul Baicu era considerat o mare speranţă a Craiovei, însă în acest sezon a fost folosit într-o singură partidă, cu Viitorul (3-1), când a jucat doar 13 minute.

Acum, atacantul de 19 ani a fost cedat definitiv la Astra. Nu este cunoscută suma plătită de giurgiuveni, însă Craiova a păstrat procent dintr-o eventuală revânzare. Raoul Baicu a ajuns deja în cantonamentul Astrei, în Antalya:

”Acum sunt în cantonament, în Antalya, cu Astra Giurgiu. Am semnat un contract valabil trei ani şi jumătate. Universitatea Craiova şi-a păstrat ceva procente de la mine, dar nu ştiu exact cum s-au înţeles cluburile. Îmi pare rău că am plecat de la Craiova, dar sunt sigur că o să fie mai bine pentru mine la Astra, pentru că am şanse mai mari să joc. Îmi pare rău că mă despart de prietenii de acolo. Am stat trei ani şi jumătate la Craiova şi nu se şterg aşa de uşor. Am amintiri foarte frumoase cu băieţii de acolo, în special cu cei care am făcut pasul de la echipa. Mi-au fost mereu aproape şi le urez succes pe mai departe. Sper ca ei să aibă parte de tot ce-i mai bun, să aibă baftă şi să câştige trofee“, a declarat Raoul Baicu pentru gds.ro.

Urmează transferul lui Tamaş de la Astra la Craiova?

Transferul lui Raoul Baicu la Astra ar putea deschide calea unui transfer al lui Gabi Tamaş la Craiova. Fundaşul de 36 de ani este una dintre ţintele pe care echipa din Bănie şi le-a stabilit în această iarnă, dar până acum n-a avut prea mult succes. Mai mult, Ioan Niculae - patronul Astrei - a declarat că nu intenţionează să vândă vreun jucător important, deoarece îşi doreşte un nou titlu în Liga 1.

Cu toate acestea, nu este exclus ca Raoul Baicu să fi fost cedat în contul transferului lui Gabi Tamaş la Craiova.

100.000 de euro este cota lui Raoul Baicu pe transfermarkt.com.

  • Liga 1 se reia la Telekom Sport începând cu finalul lunii. Meciurile Craiovei pot fi urmărite în direct pe canalele Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raoul baicu 

viewscnt
Articole similare