Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Cristiano cere transferul unui fost coechipier de la Real Madrid. Planul B al campioanei Italiei

Lovitură de teatru! Cristiano cere transferul unui fost coechipier de la Real Madrid. Planul B al campioanei Italieigalerie foto

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo nu va pleca de la Juventus, susţine presa italiană. Mai mult, portughezul solicită transferul unui fotbalist de la Real Madrid la campioana Italiei.

Karim Benzema este dorit de Juventus Torino, scrie La Gazzeta. Atacantul francez are contract pentru încă două sezoane cu Real Madrid, iar Juve vrea să profite de situaţia financiară a campioanei Spaniei.

Oficialii italieni sunt convinşi că Benzema este perechea perfectă pentru Cristiano Ronaldo, starul juventinilor fiind primul care şi-a dat acordul pentru transferul fostului său coechipier de la Real Madrid, mai scriu italienii.

Juventus este interesată şi de un alt fotbalist de la Real Madrid. Andrea Pirlo, noul antrenor al campioanei din Italia, îl vrea şi pe Isco Alarcon, mijlocaşul grupării blanco.

Juventus are şi un plan B. Îl vrea pe Malen de la PSV

Dacă nu va reuşi să-l transfere pe Karim Benzema, transfer care pare puţin probabil în acest moment, Juve are şi varianta Malen, de la PSV Eindhoven.

Tânărul fotbalist în vârstă de 21 de ani a marcat 11 goluri şi a oferit cinci pase decisive pentru coechipierii săi în stagiunea recent încheiată.

Este considerat drept un transfer de viitor pentru italieni, care ar fi dispuşi să ofere 30 de milioane de euro pentru achiziţionarea fotbalistului olandez.

Afla mai multe despre: real madridjuventuskarim benzemamalencristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare