Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Cu ce echipă va semna Răzvan Lucescu. Antrenorul român şi-a anunţat deja jucătorii că pleacă de la PAOK

Lovitură de teatru. Cu ce echipă va semna Răzvan Lucescu. Antrenorul român şi-a anunţat deja jucătorii că pleacă de la PAOK
Comentarii

Presa din Grecia anunţă că Răzvan Lucescu va pleca de la PAOK Salonic. Telekom Sport a aflat că antrenorul în vârstă de 50 de ani va semna cu Al Hilal.

UPDATE 20:33 Telekom Sport a aflat că echipa la care pleacă Răzvan Lucescu este Al Hilal, care în ultimul sezon a terminat pe locul doi. Oficialii clubului saudit au fost de acord să-i plătească clauza de 2 milioane de euro şi l-au atras cu un salariu foarte mare. Arabii susţin că Răzvan Lucescu va avea un salariu anual de 4 milioane de dolari.

La Al Hilal, Răzvan Lucescu îi va antrena pe Sebastian Giovinco (fost jucător la Juventus), Bafetimbi Gomis (fost jucător la Lyon, Swansea, Marseille şi Galata) şi Jonatan Soriano (fost jucător la FC Barcelona şi Salzburg).


Cu două zile înainte de plecarea în cantonamentul din Olanda, PAOK Salonic ar fi obligată să-şi caute un nou antrenor.

Cel puţin asta susţine Gazzetta, un cotidian din Grecia care anunţă că între antrenorul român şi patronul Ivan Savvidis a avut loc o discuţie care ar urma să ducă la despărţirea de PAOK a omului care a adus titlul de campioană pe Toumba Stadium.

Din informaţiile Telekom Sport, Lucescu Jr. are oferte avantajoase din zona arabă. El ar avea o clauză eliberatorie de 2 milioane de euro, clauză de care ar urma să se folosească pentru a părăsi PAOK Salonic. 

Savvidis ar fi încercat să-l convingă pe Răzvan Lucescu să renunţe la ideea de a părăsi PAOK, dar se pare că nu ar fi reuşit acest lucru.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok salonic 

viewscnt
Articole similare