Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Dan Nistor la CFR Cluj? VIDEO Prima reacţie oficială despre mutarea anului în Liga 1

Lovitură de teatru! Dan Nistor la CFR Cluj? VIDEO Prima reacţie oficială despre mutarea anului în Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

Dan Nistor la CFR Cluj? Prima reacţie oficială despre mutarea anului în Liga 1

Încărcat de situaţia financiară a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, dar şi de acuzele unei părţi a fanilor, Dan Nistor şi-a anunţat plecarea după meciul cu Sepsi.

Dan Nistor la CFR Cluj? Ce spune Dan Petrescu

Dincolo de posibilul interes al Universităţii Craiova pentru internaţionalul român, se pare că şi CFR Cluj ar fi tentată de transferul său. Pentru Dan Nistor ar fi de fapt o revenire în Gruia, el evoluând pentru actuala campioană a României în 17 meciuri în 2017.

Întrebat duminică despre posibilitatea transferului lui Dan Nistor în Gruia, tehnicianul CFR-ului a explicat: ”Nu m-am gândit la aşa ceva. E un jucător foarte bun, care aici nu a avut noroc poate. Nu s-a impus, dar la Dinamo cred că e cel mai bun jucător şi a jucat foarte bine” a mărturisit Dan Petrescu.

Cotat la 1 milion de euro, mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a evoluat în 15 meciuri din actuala stagiune şi a marcat 3 goluri. Nistor a reuşit totodată 10 pase decisive pentru coechipierii săi. Fără doar şi poate, un posibil transfer al lui Nistor la CFR ar putea fi considerat mutarea anului în Liga 1. Mijlocaşul ”câinilor” este considerat unul dintre fotbaliştii de top din Liga 1.

Afla mai multe despre: dan nistordan petrescu 

viewscnt
Articole similare