Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Dani Coman ar putea pleca una dintre cele mai mari echipe din Liga 1. Negocierile sunt avansate: ”Vom mai avea o întâlnire”

Lovitură de teatru. Dani Coman ar putea pleca una dintre cele mai mari echipe din Liga 1. Negocierile sunt avansate: ”Vom mai avea o întâlnire”

Superliga

Comentarii

Dani Coman ar putea pleca de la Astra şi ar urma să semneze cu una dintre cele mai mari echipe din Liga 1, FC Argeş. Preşedintele Astrei recunoaşte că a avut o discuţie atât cu primarul Piteştiului, cât şi cu sponsorul principal de la FC Argeş.

Dani Coman, unul dintre cei mai importanţi conducători din Liga 1, ar putea începe o nouă aventură. Preşedintele Astrei recunoaşte că a avut discuţii cu oficialii uneia dintre cele mai mari echipe din Liga 1, FC Argeş. Totuşi, ţine să sublinieze că este în continuare sub contract cu Astra Giurgiue.

Dani Coman ar putea pleca la una dintre cele mai mari echipe din Liga 1

Dani Coman a început fotbalul şi a debutat la seniori la FC Argeş, unde a stat din 1997 până în 2005, când a semnat cu Rapid. Într-un interviu pentru Jurnalul de Argeş, Dan Coman recunoaşte că a avut o întâlnire atât cu primarul din Piteşti, cât şi cu sponsorul principal şi nu exclude varianta în care să semneze la un moment dat cu FC Argeş:

”Este clubul unde m-am dezvoltat ca fotbalist şi ca om. Am avut o discuţie în ultima perioadă cu domnul primar Cristian Gentea şi cu domnul Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş. Le-am explicat cam cum văd eu lucrurile la FC Argeş. Adică sunt foarte multe lucruri de pus la punct acolo, în primul rând din punct de vedere organizatoric şi, în al doilea rând, din punct de vedere al echipei. Vom vedea în această săptămână. Vom mai avea o întâlnire şi vom stabili”, a declarat Dani Coman pentru Jurnalul de Argeş.

În prezent pe ultimul loc, FC Argeş este una dintre cele mai marie chipe din Liga 1. Are în palmares două titluri de campioană, în 1972 şi 1979 şi o Cupă a României - în 1965. Este echipa care l-a lansat pe legendarul Nicolae Dobrin, care a jucat aproape toată cariera la FC Argeş.

Dani Coman ar putea pleca la FC Argeş în pauza de iarnă

Fostul mare portar susţine însă că se află în continuare sub contract cu Astra Giurgiu, dar că va lua o decizie cel mai probabil după ce echipa va intra în pauza de iarnă:

”Deocamdată, sunt sub contract cu Astra, mai sunt etapele astea de disputat şi e normal să stau până la final şi apoi vom vedea. Ciudat e că circulă deja zvonuri şi în alt judeţ că aş fi preşedintele clubului FC Argeş. Dar deocamdată sunt la Astra şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici. Ce va fi la final vom vedea", a mai spus Dani Coman.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare