Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Decizie BOMBĂ luată de Zidane. Ce se întâmplă cu transferul COLOSAL pregătit de Real Madrid

Lovitură de teatru! Decizie BOMBĂ luată de Zidane. Ce se întâmplă cu transferul COLOSAL pregătit de Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard va fi primul nume greu care va semna cu Real Madrid, dar mutarea încă nu este rezolvată 100%. Ziariştii din Spania anunţă că Zidane încă nu a dat OK-ul pentru transfer şi că aşteaptă să vadă care este situaţia lui Gareth Bale.

Zidane îşi doreşte ca Bale să plece de la Real Madrid, dar nu va risca să aducă niciun jucător pe postul galezului atât timp cât acesta nu va pleca de la echipă. Astfel, pentru moment, Hazard este în aşteptare, până când situaţia lui Bale va fi clară.

Preas din Spania anunţă că Zidane îl doreşte mult pe Hazard, dar nu poate risca să rămână şi cu Bale în lot. Mai mult ca sigur, mijlocaşul galez îşi va găsi o altă echipă în vară, iar atunci locul său va fi ocupat de Hazard.

MBAPPE, ABIA DIN 2021

Fanii lui Real visau şi la Mbappe, dar francezul nu va veni la Real în această vară. Cel mai probabil, Florentino Perez va reuşi să-şi îndeplinească visul abia din sezonul 2021/2022. Şeicii de la PSG vor să-l mai ţină încă două sezoane pe Mbappe, iar abia apoi şi-ar da acordul ca atacantul să meargă la Real Madrid.

Mult mai aproape de un transfer între PSG şi Real Madrid s-ar afla Neymar, dar Zidane nu e convins că brazilianul ar putea fi un transfer cu adevărat bun pentru madrileni.

Afla mai multe despre: zidanereal madridhazard 

viewscnt
Articole similare