Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru. Dinamo a transferat un jucător după ce i-ar fi oferit un salariu şocant pentru Liga 1. Ar fi un adevărat record pentru România

Lovitură de teatru. Dinamo a transferat un jucător după ce i-ar fi oferit un salariu şocant pentru Liga 1. Ar fi un adevărat record pentru Româniagalerie foto

Liga 1

Comentarii

Dinamo i-a oferit un salariu şocant de mare unui jucător pe care l-a transferat la începutul acestei luni. Dănuţ Lupu susţine că Paul Anton câştigă nu mai puţin de 35.000 de euro pe lună, dar în presa din Polonia a apărut informaţia cum că remuneraţia mijlocaşului de 29 de ani ar fi de 45.000 de euro pe lună.

Odată cu schimbarea acţionariatului în Ştefan cel Mare, Dinamo a început să plătească salarii uriaşe pentru nivelul Ligii 1. De exemplu, lui Borja Valle - jucător venit de la Deportivo la Coruna - îi plăteşte lunar 33.000 de euro. Însă campionul salariilor pare a fi Paul Anton, jucător transferat la începutul lunii octombrie.

Dinamo a plătit un salariu şocant pentru Paul Anton, jucător transferat recent

În vârstă de 29 de ani, Paul Anton s-a despărţit de Samara şi a revenit la Dinamo, pentru care a mai jucat în 2015-2016. Fostul internaţional român a fost convins şi prin relaţia foarte bună pe care o are cu Cosmin Contra, însă şi cu un salariu şocant de mare pentru nivelul Ligii 1.

Imediat după transfer, Dănuţ Lupu a dezvăluit într-un interviu pentru ProSport că salariul lui Paul Anton la Dinamo este de 35.000 de euro pe lună:: ”Paul Anton vine la Dinamo... la 35.000 de euro pe lună, îl felicit! Din ce ştiu eu atât ia”, spunea atunci fostul mare mijlocaş român.

Dacă cifrele sunt reale, Paul Anton a devenit astfel jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo. Vechiul record îi aparţinea lui Borja Valle, care a fost convins să se transfere la Dinamo după ce i-a fost propus un salariu lunar de 33.000 de euro.

Informaţie incredibilă în presa din Polonia. Anton ar avea, de fapt, un salariu lunar de 45.000 de euro

Într-un material publicat pe 2x45.info şi care se concentrează în jurul transferului lui Janusz Gol la Dinamo, polonezii lansează informaţia cum că Paul Anton ar avea cel mai mare salariu din Liga 1. Informaţia a fost primită de la jurnalistul Cristian Şoitu, editor coordonator la spotmedia.ro.

Valoarea salariului lui Paun Anton ar fi şocant de mare. Potrivit sursei citate, mijlocaşul de 29 de ani ar câştiga luna nu mai puţin de 45.000 de euro pe lună.

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...