Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Edi Iordănescu a primit încă patru oferte. Două dintre ele sunt din Liga 1

Lovitură de teatru. Edi Iordănescu a primit încă patru oferte. Două dintre ele sunt din Liga 1

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu susţine că n-a intrat în negocieri cu FCSB şi că a primit oferte de la alte patru echipă, două dintre ele fiind din Liga 1.

Edi Iordănescu este favorit să o preia pe FCSB, dar antrenorul lui Gaz Metan spune că n-a purtat nicio negociere cu Gigi Becali, ci au fost simple discuţii. Asta după ce patronul FCSB a declarat că Edi Iordănescu va fi antrenorul FCSB-ului. În plus, spune că a primit încă patru propuneri, inclusiv din Liga 1. Antrenorul în vârstă de 40 de ani nu exclude varianta de a rămâne la Gaz Metan, dar doar dacă cei din conducere îşi doresc performanţă:

”Vă spun cu mâna pe inimă că nu au fost niciun fel de negocieri. Din momentul în care patronul celor de la FCSB şi-a exprimat public interesul pentru mine, eu am avut nişte discuţii telefonice, dar în niciuna din aceste discuţii nu s-a negociat concret nicio posibilă colaborare. Ba mai mult, nu am avut nicio întâlnire faţă în faţă.  Vă spun că eu am avut interes în ultima perioadă din partea altor două cluburi din România şi de la două cluburi din străinătate. Cu niciunul din aceste cluburi nu am negocieri efective, pentru că aş fi pasibil de suspendare şi chiar aş risca să plătesc, să suport consecinţe, chiar şi financiare.

Sunt un antrenor care nu-şi doreşte decât performanţă. Nu aş fi pregătit să mă lupt încă un an în play-out, aş vrea să construim o echipă competitivă pentru play-off. Dacă conducerea nu va reuşi să susţină din punct de vedere financiar şi nu numai condiţiile necesare pentru a avea continuitate şi a fi echipa susţinută pentru a putea să ne batem pentru play-off, atunci totul este posibil”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsb 

viewscnt
Articole similare