Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru! Edward Iordănescu şi-a găsit echipă în străinătate

Lovitură de teatru! Edward Iordănescu şi-a găsit echipă în străinătate

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu se află pe lista scurtă a formaţiei arabe Al Ittihad.

Iordănescu Jr se luptă pentru poziţia de antrenor principal la Al Ittihad cu Christian Gross, elveţianul care a pregătit-o pe FC Basel în ultimii ani.

Edward Iordănescu este nemulţumit de cum merg lucrurile la Gaz Metan Mediaş şi este decis să pună capăt înţelegerii în pauza generată de ”dubla” naţionalei Româiei, cu Insulele Feroe şi Norvegia. În ultimele zile a circulat zvonul că el ar fi solicitat deja rezilierea contractului cu formaţia medieşeană.

”În momentul de faţă mi s-a spus că nu sunt bani. Înseamnă că ceea ce mi s-a propus şi priomis nu mai e valabil. Şi atunci eu ce vin să fac? Vin şi spun ok, atunci nu mai vrem performanţă, nu mai vrem play-off.

Eu sunt omul care stă aici 24 din 24, mai mult decât paznicii. Şi paznicii se mai schimbă la stadion, au ture. Eu nu am ture, eu sunt constant aici.

Antrenorul meu de portari face meniurile, face gramajele, face de toate la mâncare. Preparatorul meu se duce face necesarul cu stafful medical de medicamentaţie, de vitaminizare, se asigură ca ia în gură fiecare jucător pastilele. Celălalt secund al meu are sarcini să se ocupe cu terenul, să fie tuşat” şi-a justificat Iordănescu dorinţa de a pleca de la Gaz Metan.

viewscnt
Articole similare