Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Gigi Becali realizează cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Marica l-a dat de gol: ”Nu va merge la Fener”

Lovitură de teatru. Gigi Becali realizează cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Marica l-a dat de gol: ”Nu va merge la Fener”galerie foto

Superliga

Comentarii

Ciprian Marica l-a dat de gol pe Gigi Becali şi susţine că Dennis Man urmează să se transfere şi că una dintre oferte este de la Fenerbahce. Ar fi o nouă super lovitură pe care Gigi Becali ar da-o pe piaţa transferurilor, care ar stabili un nou record în istoria Ligii 1. Dennis Man este cel mai în formă jucător din Liga 1, cu 9 goluri şi 6 assist-uri.

Dennis Man s-ar putea transfera chiar în pauza de iarnă. Ciprian Marica susţine că atacantul în vârstă de 22 de ani are mai multe oferte şi una dintre ele este de la Fenerbahce. Gigi Becali ar urma astfel să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi ar stabili un nou record în istoria Ligii 1.

Dennis Man urmează să se transfere. Un nou record stabilit de Gigi Becali în istoria Ligii 1?

Turcii de la Fotomac au publicat astăzi o declaraţie făcută de Ciprian Marica, cel care se află în relaţii bune cu Gigi Becali. Fostul mare atacant susţine că Dennis Man urmează să se transfere în iarnă, că are ofertă de la Fenerbahce, dar că probabil va alege altă echipă:

”Liga 1 ne păcăleşte. Credem că jucătorii care sunt buni în campionat se descurcă şi în Europa, dar nu e aşa. Dennis Man nu va mai merge la Fenerbahce, ci la altă echipă. El ar trebui să decidă unde vrea să joace”, a declarat Ciprian Marica, citat de fotomac.tr.

Ar fi o nouă super lovitură pe care Gigi Becali ar da-o pe piaţa transferurilor. Jucătorul în vârstă de 22 de ani este cotat la 5 milioane de euro, dar Gigi Becali speră să obţină în jur de 10-15 milioane de euro, caz în care Dennis Man ar deveni cel mai scump jucători din istoria Ligii 1. 

Gigi Becali dă lovitura. Dennis Man ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria Ligii 1

Dacă patronul FCSB va reuşi să obţină peste 10 milioane de euro, Dennis Man ar deveni cel mai scumpă jucător din istoria Ligii 1. În acest moment, recordul este deţinut de Nicolae Stanciu, care în vara lui 2016 a fost vândut la Anderlecht pentru 9,7 milioane de euro. 

De altfel, Gigi Becali a reuşit de-a lungul anilor cele mai tari lovituri din fotbalul românesc şi FCSB deţine primele două locuri în topul celor mai scumpe transferuri din istoria Ligii 1: Nicolae Stanciu (Anderlecht, 9,7 milioane de euro) şi Vlad Chiricheş (Tottenham, 9,5 milioane de euro). Podiumul este completat de Valentin Mihăilă, care la începutul sezonului a fost transferat de Craiova la Parma, pentru 8,5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare