Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Hamza Younes revine în fotbalul românesc. Tunisianul a ajuns deja în România

Lovitură de teatru! Hamza Younes revine în fotbalul românesc. Tunisianul a ajuns deja în România

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti l-a transferat oficial pe Gabriel Deac de la FC Voluntari şi este la un pas de achiziţionarea lui Hamza Younes.

Formaţia pregătită de Flavius Stoican a anunţat oficial transferul lui Gabriel Deac de la FC Voluntari: ”Aflat în pregătiri cu echipa noastră încă de la începutul săptămânii trecute, mijlocaşul Gabriel Deac a devenit, în mod oficial, jucătorul „galben-albaştrilor”, el parafând un angajament valabil până la finalul actualei stagiuni, cu opţiune de prelungire din vara viitoare” se arată într-un comunicat emis de conducerea ”lupilor”.

Deac (24 de ani) a câştigat Cupa şi Supercupa României cu FC Voluntari, iar în actuala stagiune bifase deja 7 meciuri pentru formaţia ilfoveană.

Lovitură de proporţii! Vine şi Hamza

Tunisianul Hamza Younes (33 de ani) este marea lovitură a campaniei de transferuri a ploieştenilor. Vârful care a marcat 9 goluri în prima ligă din Grecia în sezonul trecut pentru Aris a ajuns deja în România şi se va alătura echipei lui Flavius Stoican.

Discuţiile cu Hamza sunt ceva mai complicate, dar Petrolul speră să ajungă rapid la o înţelegere, în ciuda statutului său de extracomunitar.  ”La momentul de faţă îl are reziliat cu echipa lui din Grecia. Sunt nişte amănunte pe care avocatul clubului şi cu avocatul lui Younes le discută” mărturisea preşedintele Marius Stan săptămâna trecută.

Tunisianul a mai jucat în România pentru Petrolul între 2012 şi 2014, marcând 34 de goluri. A plecat apoi în Bulgaria, ajungând inclusiv la Ludogorets. A mai jucat în Gercia la Xanthi şi Aris, dar şi în Turcia la Erzurumspor, noua formaţie a lui Jugurtha Hamroun.

Afla mai multe despre: hamza younes 

viewscnt
Articole similare