Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Ibrahimovici dă lovitura vieţii pe final de carieră! Propunerea la care nici suedezul nu se aştepta

Lovitură de teatru! Ibrahimovici dă lovitura vieţii pe final de carieră! Propunerea la care nici suedezul nu se aştepta

AC Milan

Comentarii

Presa spaniolă scrie că AC Milan a făcut o propunere surpriză clubului Real Madrid.

Mai exact, gruparea italiană îl solicită madrilenilor pe atacantul sârb Luka Jovic. Milan vrea să-l împrumute pentru două sezoane pe fostul vârf de la Eintracht Frankfurt, şi să-i plătească 50% din salariul pe care îl incasează acum la Real Madrid.

Nu este însă singurul element al tranzacţiei! Milanezii îl oferă la schimb pe Zlatan Ibrahimovic, super atacantul suedez, aflat acum pe final de carieră.

O propunere pe care Real Madrid o va analiza probabil în perioada următoare, dar care depinde de avizul pozitiv al antrenorului Zinedine Zidane. Momentan, Don Balon scrie că Zizou nu este un partizan al acestei afaceri, dar a transmis conducerii că se va gândi în următoarele zile, înainte să ia o decizie în privinţa posibilei sosiri a lui Zlatan Ibrahimovic pe Estadio Santiago Bernabeu.

Momentan, Zlatan este accidentat. Suedezul în vârstă de 38 de ani ar putea fi o alternativă la Karim Benzema, de care Zidane s-ar putea folosi pe viitor.

Zlatan Ibrahimovic a jucat în cariera sa pentru cluburi uriaşe precum Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Internazionale Milano, FC Barcelona, Paris Saint Germain, Manchester United sau AC Milan. Are 116 selecţii în prima reprezentativă a Suediei şi 62 de goluri. Masivul atacant de 1.95 m este campion al Olandei, Italiei, Spaniei şi Franţei. 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicreal madridac milanluka jovic 

viewscnt
Articole similare