Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru în Bănie! Piţurcă a ales deja un nou antrenor pentru U Craiova. Cornel Papură e OUT!

Lovitură de teatru în Bănie! Piţurcă a ales deja un nou antrenor pentru U Craiova. Cornel Papură e OUT!galerie foto

U Craiova

Comentarii

Victor Piţurcă este oficial manager general la U Craiova. Noul şef din Bănie ar fi luat deja decizia înlocuirii lui Corneliu Papură.

Contestat de fani, Cornel Papură e ca şi plecat de la U Craiova. Tehnicianul oltenilor s-a bucurat de venirea lui Piţi în Bănie, dar se pare că zilele sale la conducerea tehnică a Craiovei sunt numărate: ”Nu m-a surprins, absolut deloc. Eu am ştiut primul ce se întâmplă. Este ceva fantastic pentru Universitatea Craiova. Un antrenor cu avengură, cu un CV impresionant, cu o experienţă deosebită. Cred că putem să devenim campioană".

Neagoe principal. Papură rămâne în staff

Victor Piţurcă va începe, oficial, mandatul de la Craiova pe 1 septembrie, dar managerul oltenilor a bifat deja prima achiziţie. Nu este vorba despre un jucător, ci despre un om în staff-ul tehnic. El l-a adus deja pe Marian Lupu, preparatorul fizic dat afară de Becali.

Se pare că se pregăteşte şi numirea unui nou antrenor. Cu Piţurcă manager general, Eugen Neagoe are cele mai mari şanse de a fi numit pe banca Universităţii. Fostul tehnician de la Dinamo a primit ”undă verde” din partea medicilor să poată sta pe banca tehnică din nou, iar U Craiova va lua în calcul numirea sa în următoarele săptămâni. Momentan însă are nevoie de o perioadă de 30 de zile de relaxare. 

Piţurcă şi Neagoe sunt veri, iar colaborarea de la U Craiova ar urma să fie de fapt o reluare a unei colaborări mai vechi. De această dată cu Eugen pe banca tehnică şi cu Victor Piţurcă în rol de şef absolut în Bănie.

Piţurcă are o clauză secretă în Bănie

Sosirea lui Victor Piţurcă la Craiova a surprins pe toată lumea! Tehnicianul a declarat că vrea să câştige titlul şi să ajungă în grupele Ligii Campionilor cu Universitatea, iar pentru a obţine aceste lucruri şi-a făcut un contract beton.

Chiar dacă la capitolul salariu a preferat o remuneraţie decentă, doar 200.000 de euro pe sezon, Victor Piţurcă şi-a pus câteva clauze în contract absolut senzaţionale.

În cazul în care va câştiga titlul, Piţurcă va primi un bonus de 500.000 de euro, iar dacă Ştiinţa va ajunge în grupele UCL atunci Piţi va mai încasa încă un milion de euro.

Aşa cum era de aşteptat, fostul selecţioner s-a asigurat şi în cazul în care va fi dat afară de la Craiova. Dacă Mihai Rotaru va dori să-l îndepărteze înainte de terminarea contractului, Piţurcă va fi despăgubit cu 1,5 milioane de euro, după cum scrie Spynews.

viewscnt
Articole similare