Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru în fotbalul mondial! O nouă FORŢĂ pe piaţă. ŞOC: Kylian Mbappe foarte aproape de un acord!

Lovitură de teatru în fotbalul mondial! O nouă FORŢĂ pe piaţă. ŞOC: Kylian Mbappe foarte aproape de un acord!galerie foto
Comentarii

David Beckham, care şi-a început recent o carieră în impresariat, vrea ca atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, să fie primul său client important.

Beckham şi-a înfiinţat în septembrie o firmă de impresariat, Footwork Management Limited, iar primul său obiectiv este Kylian Mbappe, anunţă Daily Mail. Conform sursei amintite, fostul internaţional englez s-a întâlnit deja în câteva rânduri cu Kylian Mbappe, iar cei doi au purtat discuţii în acest sens.

Englezii notează, însă, că francezul este foarte greu de convins. De la debutul său în fotbalul profesionist, la AS Monaco, Kylian Mbappe este reprezentat de familia sa, în special de tatăl său.

Mbappe, cotat la 200 de milioane de euro

Kylian Mbappe are o cotă de 200 de milioane de euro, conform Transfermarkt.de. La 20 de ani, Kylian Mbappe este campion mondial en titre şi a trecut deja de 100 de goluri înscrise în carieră, pentru AS Monaco, PSG şi naţionala Franţei.

Afla mai multe despre: beckham 

viewscnt
Articole similare