Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru în Giuleşti! Dumitru Dragomir e dorit la Rapid în funcţia de preşedinte: „Se vor schimba nişte lucruri”

Lovitură de teatru în Giuleşti! Dumitru Dragomir e dorit la Rapid în funcţia de preşedinte: „Se vor schimba nişte lucruri”

Rapid

Comentarii

Rapid încearcă să îşi revină după ce nu a reuşit promovarea în Liga 1. Conducerea alb-vişiniiilor pregăteşte remanierea, iar prima lovitură pe care vrea să o dea este cea de a îl aduce în funcţia de preşedinte pe Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte al LPF ia în calcul să revină în fotbalul românesc, iar propunerea Rapidului îi pare extrem de tentantă. 

„Tată, momentan nu vă pot oferi prea multe detalii. Am la dispoziţie timp de gândire cam o săptămână. La Rapid se vor schimba nişte lucruri, iar decizia mea contează mult în funcţie de aceste aspecte. Am avut niste discuţii, dar încă nu sunt concretizate şi nu este nimic oficial.

Va rog să mă înţelegeţi. Nu vă pot spune rolul meu, pe care s-ar putea să îl am la Rapid, dar vă pot confirma că au fost nişte discutii”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro. 

În cazul în care va ajunge în Giuleşti, Dumitru Dragomir nu va fi la prima experienţă în calitate de preşedinte. „Corleone” le-a mai condus de-a lungul timpului pe Chimia Rm. Vâlcea, Olt Scorniceşti, FCM Braşov şi Victoria Bucureşti. 

Rapid a terminat pe locul 6 play-off-ul din Liga 2 şi nu a reuşit să înscrie decât un singur gol pe timp de pandemie. S-a întâmplat în remiza din ultima etapă, cu Turris, scor 1-1, rezultat care a lăsat-o şi pe echipa lui Erik Lincar în Liga 2. 

Afla mai multe despre: dragomirrapid 

viewscnt
Articole similare