Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru în Ştefan cel Mare! ”Dinamo îl aşteaptă cu braţele deschise”. Italienii anunţă că Ştefan Radu ar putea reveni în România

Lovitură de teatru în Ştefan cel Mare! ”Dinamo îl aşteaptă cu braţele deschise”. Italienii anunţă că Ştefan Radu ar putea reveni în România

Dinamo București

Comentarii

Gianluca Di Marzio, un reputat jurnalist italian a anunţat că Ştefan Radu s-ar putea despărţi după 11 sezoane de Lazio.

Imediat au ieşit la suprafaţă primele zvonuri, iar Radu (32 de ani) a fost trecut atât pe lista celor de la Napoli, cât şi pe cea a celor de la Fenerbachce.

Italienii de la Metropolitan Magazine scriu şi ei că Radu este aproape de o despărţire de Lazio Roma, dar aruncă o informaţie la care puţini s-ar fi gândit: ”După 11 sezoane la Lazio Roma, Radu ar putea pleca de pe Olimpico. Parma şi Napoli ar fi interesate de el, dar şi Dinamo Bucureşti, formaţia la care Ştefan s-a lansat în fotbalul mare şi care e gata să-l primească din nou, cu braţele deschise”.

Pare greu de crezut totuşi că Ştefan Radu va alege să revină în fotbalul românesc, în contextul în care are încă o cotă excelentă de piaţă. Mai mult decât atât, românul are un salariu uriaş, un detaliu care va conta foarte probabil la viitoarele negocieri cu echipele care îl doresc, dar care face şi mai puţin probabilă revenirea lui Radu la Dinamo.

Apărat de o legendă a clubului Lazio

Fostul fotbalist italian Vincenzo D'Amico (64 de ani) a sărit în apărarea fundaşului Ştefan Radu, care este aproape de a se despărţi de Lazio.

După 11 ani petrecuţi în Serie A, presa italiană anunţă că Ştefan Radu nu mai face parte din planurile lui Simone Inzaghi pentru sezonul următor şi ar urma să se despartă de Lazio, deşi mai are contract până în 2021. Un fotbalist legendar al lui Lazio, campion în 1974, crede că românul nu merită un asemenea tratament.

"Viitorul (n.r. - lui Ştefan Radu)? Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar fundaşul român merită să fie tratat altfel, ţinând cont de ce a făcut pentru Lazio", a declarat Vincenzo D'Amico, pentru Tuttomercatoweb.com.

  • 5 - trofee a cucerit Ştefan Radu în cei 11 ani petrecuţi la Lazio: de trei ori Cupa Italiei şi de două ori Supercupa;
  • 347 meciuri a jucat fundaşul român pentru Lazio, în toate competiţiile, fiind unul dintre cei mai longevivi jucători din istoria clubului roman;
  • 7 goluri şi 18 pase decisive a reuşti Radu pentru Lazio
  • 5 cartonaşe roşii a primit Ştefan Radu în tricoul lui Lazio

Afla mai multe despre: ştefan radudinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare