Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Înlocuitor de top pentru Petrescu la CFR Cluj. Îi ia locul "Bursucului" după ce a antrenat naţionala Italiei

Lovitură de teatru. Înlocuitor de top pentru Petrescu la CFR Cluj. Îi ia locul "Bursucului" după ce a antrenat naţionala Italieigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj poate da o adevărată lovitură de imagine cu viitorul antrenor, după plecarea lui Dan Petrescu (52 de ani). "Bursucul" e pe picior de plecare din Gruia, dar şefii au găsit o variantă de excepţie pentru viitorul băncii tehnice. Gian Piero Ventura (72 de ani), fostul selecţioner al Italiei, se află pe lista conducerii campioanei României pentru înlocuirea lui Dan Petrescu. Gian Piero Ventura ar fi un înlocuitor de top pentru Dan Petrescu.

Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Gian Piero Ventura, fostul selecţioner al Italiei, dorit în Gruia

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după ce au apărut oferte pentru antrenorul român cu care CFR a câştigat trei titluri de campioană la rând în Liga 1 şi a făcut performanţă în Europa League. Dar şefii campioanei nu stau cu mâinile în sân. Presa din Italia scrie că Gian Piero Ventura, 72 de ani, fostul selecţioner al naţionalei Italiei şi antrenor la Napoli, Torino sau Sampdoria, e printre numele aflate pe lista cu înlocuitori pentru Dan Petrescu.

"Pentru banca românilor de la CFR Cluj, care evaluează viitorul antrenorului Dan Petrescu, apare profilul lui Gian Piero Ventura, care este unul dintre principalii candidaţi la preluarea băncii tehnice a echipei", scriu jurnaliştii italieni. Pe lângă Gian Piero, italienii scriu şi că Leonardo Semplici este un alt candidat pentru a prelua CFR Cluj dacă Dan Petrescu dă curs, aşa cum se scrie, ofertei din Arabia Saudită.

În vârstă de 72 de ani, Gian Piero Ventura are un CV extrem de bogat. A antrenat doar în Italia, iar numele cele mai importante sunt Napoli, Sampdoria, Lecces, Cagliari, Udinese sau Torino. Tehnicianul a stat şi pe banca naţionalei Italiei, între 2016 şi 2017. Ultima experienţă ca antrenor a lui Gian Piero Ventura este cea de la Salernitna, o echipă din liga a treia din Italia.

Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! "Bursucul" e ademenit cu un salariu stelar în Arabia Saudită

Sosit la CFR Cluj în vara lui 2017, Dan Petrescu a dat startul unei noi ere în Gruia. Cu antrenorul român la cârmă, clubul din Gruia a cucerit trei titluri de campioană la rând şi a ajuns pentru a doua oară la rând în grupele Europa League. Anul trecut, CFR Cluj a ajuns până în 16-imile de finală ale Europa League, de unde a fost eliminată, fără să piardă, de FC Sevilla, cea care avea să şi câştige trofeul. Acum, după trei ani şi multe performanţe la Cluj, Petrescu la un pas să plece din nou de la echipă.

Dan Petrescu a mai plecat o dată, în China, la Ghuizhou Hengfeng, iar acum e dorit în Arabia Saudită, de Al Nassr. Clubul saudit îi oferă lui Dan Petrescu un salariu de excepţie, de 2,5 milioane de euro în primul sezon. Dan Petresc ar urma să semneze cu Al Nassr pe doi ani, iar în al doilea sezon să încaseze 3 milioane de euro pe an. În total, "Bursucul" Petrescu şi-ar rotunji conturile cu 5,5 milioane de euro, o sumă uriaşă.

Despre antrenorul CFR-ului s-a spus că are o ofertă şi din Turcia, neconvingătoare, însă, pentru Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: gian piero ventura cfr clujcfr cluj gian piero ventura ofertagian piero ventura inlocuitor dan petrescu 

viewscnt
Articole similare