Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Jose Mourinho a pus ochii pe un jucător român cotat la 8 milioane de euro: ”M-a chemat după meci”. EXCLUSIV

Lovitură de teatru. Jose Mourinho a pus ochii pe un jucător român cotat la 8 milioane de euro: ”M-a chemat după meci”. EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Jose Mourinho a pus ochii pe un jucător român şi l-a trecut pe lista cu fotbaliştii pe care îi monitorizează. Este vorba despre Ionuţ Andrei Radu, care acum este sub contract cu Inter Milano. Dezvăluirea a fost făcută de Giovanni Becali, care spune că Jose Mourinho a fost cel care l-a remarcat.

Ionuţ Radu a avut o perioadă excelentă, în care a reuşit să se califice cu naţionala de tineret la Campionatul European de Tineret 2019, unde a ajuns până în semifinale. În acelaşi timp, era împrumutat de Inter la Genoa, unde era titular. Giovanni Becali spune că inclusiv Jose Mourinho a pus ochii pe el şi i-a transmis că-l monitorizează.

Jose Mourinho a pus ochii pe Ionuţ Radu

Momentul în care Ionuţ Radu a fost remarcat de Jose Mourinho a fost acel Portugalia - România 1-2, în preliminariile pentru EURO 2019. Atunci, Ionuţ Radu a apărat o lovitură de la 11 metri, în minutul 90+9. A fost una dintre victoriile care au contat extrem de mult în calculele calificării la Campionatul European de Tineret.

Giovanni Becali susţine că Jose Mourinho a fost şi el impresionat arătate de calităţile lui Ionuţ Andrei Radu şi i-a transmis impresarului că îl monitorizează în continuare:



”M-a chemat Mourinho, zice: 'băi, portarul ăsta' - mă întreba de Andrei Radu - 'a apărat şi un penalty mi se pare'... Îmi aduc aminte că m-a chemat el după meci. Zice: 'bă, Radu ăsta, pune ochii pe el şi vorbim mai încolo'”, a declarat Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Din păcate, cariera lui Ionuţ Radu este într-un moment dificil

Aflat în vizorul lui Jose Mourinho, Ionuţ Radu nu traversează cel mai bun moment al carierei. Portarul în vârstă de 23 de ani a fost anul trecut împrumutat de Inter Milano la Parma, unde n-a primit însă prea multe şanse. Din vară a revenit la Inter Milano, unde este rezervă. De altfel, Giovanni Becali spune că nici naţionala nu l-a ajutat pe Ionuţ Radu să-şi continue cariera la un club la care să joace meci de meci:

”Dacă noi ţineam Tătăruşanu, al doilea îl ţineai pe Radu (n.r. a doua variantă de portar) şi poate avea şi el şansa să plece la o altă echipă, dacă era convocat cu echipa naţională, nu să rămână... Nu a mai jucat, dar dacă era convocat la echipa naţională poate îl împrumuta în altă parte şi nu mai rămânea rezervă la Inter”, a mai spus Giovanni Becali la Telekom Sport.

8 milioane de euro este cota lui Ionuţ Radu pe transfermarkt.com. Este unul dintre cel mai bine cotaţi jucători români aflaţi în activitate.

Afla mai multe despre: ionut andrei radu 

viewscnt
Articole similare