Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru! Klopp vine să o salveze pe Barcelona!! Quique Setien nu se aştepta niciodată la asta

 Lovitură de teatru! Klopp vine să o salveze pe Barcelona!! Quique Setien nu se aştepta niciodată la astagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Jurgen Klopp este extrem de interesat de transferul lui Ousmane Dembele.

 "Klopp o salvează pe Barcelona!" scrie presa spaniolă, care explică situaţia. "Nimeni de la Barcelona nu se aştepta la asta. Klopp îl vrea pe Dembele şi e gata să facă o ofertă oficială! Un fotbalist aproape pierdut, spre campioana Europei?!"
 
Accidentat chiar în momentul când se pregătea să revină pe gazon, Dembele se află în prezent la recuperare, iar viitorul său e incert pe Camp Nou. Deşi are ambiţia de a reuşi pe Camp Nou, francezul va pleca aproape sigur la finalul stagiunii. Doar că nimeni nu se aştepta la un interes masiv din partea unul club ca Liverpool. Văzut drept o potenţială monedă de schimb, Dembele pare să devină o prioritate pentru Klopp şi echipa sa.

Ousmane Dembele la Liverpool?! Klopp insistă pentru transfer. Cum o poate salva pe Barcelona

Francezul, un fotbalist extrem de talentat, dar pe care Barcelona l-a cam dat pierdut ca transfer, ar putea aduce clubului blaugrana aproape 100 de milioane de euro, atât de necesari pentru a perfecta în cele din urmă transferul mult aşteptat al lui Neymar.

"Tot ce vrea Barcelona este să obţină bani de pe urma lui Dembele. Iar Jurgen Klopp le poate îndeplini această dorinţă" notează şi cei de la Don Balon.

O veste pe care nu o aştepta nimeni în Catalonia şi care îl poate avantaja şi pe francez, care are o relaţie bună cu Jurgen Klopp.

Germanul crede încă în Dembele. Francezul are doar 22 de ani şi a fost dorit de Liverpool şi pe vremea când evolua la Borussia Dortmund. La Barcelona a ajuns în 2017 şi a marcat doar 19 goluri în cele 74 de meciuri jucate. S-a accidentat foarte des şi presa catalană îl consideră un transfer ratat. Ideea lui Klopp, poate salva atât jucătorul, cât şi clubul catalan.

Club care ar putea astfel să reintre puternic pe pista Neymar, fotbalist dorit de Quique Setien, dar şi de vestiarul catalanilor. Mai toţi îşi luaseră gândul de la potenţialul transfer al brazilianului, unul care poate redeveni de actualitate, dacă Liverpool îl cumpără pe Dembele.

viewscnt
Articole similare