Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru la Glasgow Rangers. Steven Gerrard s-a supărat pe jucători şi susţine că ar putea să-şi dea demisia: ”Simt durere”

Lovitură de teatru la Glasgow Rangers. Steven Gerrard s-a supărat pe jucători şi susţine că ar putea să-şi dea demisia: ”Simt durere”

Stranieri

Comentarii

Steven Gerrard surprinde şi spune că ar putea demisiona de la Glasgow Rangers. Eşecul cu 1-0 în faţa lui Hearts, în sferturile Cupei Scoţiei, l-a supărat pe antrenorul lui Glasgow Rangers.

Steven Gerrard a reuşit să o califice pe Glasgow Rangers în optimile Europa League, după ce a trecut de Sporting Braga, dar sfârşitul de săptămână i-a dat dureri de cap. Jucătorii săi au fost învinşi de Hearts şi părăsesc astfel Cupa Scoţiei. Rezultatul l-a enervat însăe pe Steven Gerrard, care spune că şi-ar putea anunţa demisia în următoarele două zile. Legendarul mijlocaş al lui Liverpool spune că a rămas dezamăgit în primul rând de atitudinea jucătorilor.

”Trebuie să mă gândesc bine. Planul era să am o zi liberă, dar trebuie să mă gândesc mult la unde ne aflăm ca echipă. Trebuie să mă gândesc serios în următoarele 24-48 de ore. Trebuie doar să mă gândesc, simt durere. Sunt disperat să câştig aici, dar uitându-mă la meciul de astăzi (n.r. cu Hearts) am avut impresia că unii dintre jucătorii mei sunt de nerecunoscut. Jocul n-a fost deloc bun.

Miercuri seară (n.r. după meciul cu Braga) am fost cel mai fericit om din Europa, deoarece jucătorii mei au fost excepţionali. Tot ce am lucrat timp de doi am putut să văd de pe marginea terenului şi am fost mândru. A fost o performanţă incredibilă. Dar astăzi, timp de 90 de minute n-am recunoscut nimic. Deci mă simt foarte, foarte jos şi dezamăgit”, a declarat Steven Gerrard, citat de The Sun.

Ianis Hagi a intrat cu Hearts în minutul 63

Ianis n-a fost titular cu Hearts, în ciuda evoluţiilor bune din ultima perioadă. Mijlocaşul de 21 de ani a intrat în minutul 63, dar n-a ieşit prea mult în evidenţă şi n-a putut să evite eşecul. De subliniat că cel care a insistat pentru transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers este chiar Steven Gerrard, care i-a acordat foarte multă încredere. Ceea ce înseamnă o schimbare de antrenor este posibil să nu-i pice prea bine lui Ianis.

Afla mai multe despre: steven gerrard 

viewscnt
Articole similare