Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Momcilovic prinde un super transfer. Fundaşul FCSB-ului, negocieri cu o echipă care a învins-o pe Liverpool şi Liga Campionilor

Lovitură de teatru. Momcilovic prinde un super transfer. Fundaşul FCSB-ului, negocieri cu o echipă care a învins-o pe Liverpool şi Liga Campionilor

Superliga

Comentarii

Marko Momcilovic îşi termină în vară contractul cu FCSB, dar are pe masă două oferte de transfer foarte interesante. Presa din Serbia susţine că este dorit atât de Partizan Belgrad, cât şi de Steaua Roşie.

Fundaşul în vârstă de 32 de ani ar putea prinde în vară un transfer la care, probabil, nu spera. Marko Momcilovic este dorit de principalele forţe din fotbalul sârb. Jucătorul FCSB-ului ar fi fost contactat atât de Partizan, cât şi de Steaua Roşie.

Marko Momcilovic, oferte de trasfer de la Partizan Belgrad şi Steaua Roşie

Site-ul b92.net scrie că fundaşul FCSB-ului este o ţintă atât pentru Steaua Roşie, cât şi pentru Partiza Belgrad: ”Pot obţine un jucător cu experienţă fără să plătească vreo compensaţie”, scriu jurnaliştii sârbi. Născut în Leskovac, Momcilovic a mai jucat în Serbia pentru Rad Belgrad, FK Bobiste, Dubocica şi Javor-Matis. 
Marko Momcilovic mai are contract doar până în vară şi Gigi Becali nu i-a propus prelungirea. Mai mult, face parte din grupul jucătorilor care au fost trimişi în şomaj tehnic. 

Momcilovic ar prinde un super transfer după doi ani de coşmar

Transferat de FCSB în ianuarie 2016, de la Pandurii, Momcilovic şi-a făcut rapid loc în grupul jucătorilor importanţi. Însă ultimii doi ani au fost chinuitori pentru el. Momcilovic a fost chinuit de accidentări foarte grave şi chiar a apărut zvonul că ar urma să se lase de fotbal. Din fericire, Momcilovic a trecut peste accidentări şi a revenit la începutul acestui an. În vară, Momcilovic ar putea prinde un transfer la care probabil nu mai spera. 

Una dintre echipele care vrea să-l transfere pe Momcilovic a dat lovitura cu Livepool

În ultimii doi ani, Steaua Roşie a intrat de fiecare dată în grupele Ligii Campionilor. În sezonul trecut a avut însă o grupă infernală, cu Napoli, Liverpool şi PSG. Steaua Roşie a terminat pe ultimul loc, cu 4 puncte, însă a reuşit să o învingă cu 2-0 pe Liverpool, la Belgrad, echipă care ulterior a câştigat Liga Campionilor. De asemenea, Steaua Roşie a reuşit şi un 0-0 cu Napoli. 
 
Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: marko momcilovic 

viewscnt
Articole similare