Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Motivul pentru care Alex Chipciu nu vrea să mai revină vreodată la FCSB: ”Nu vreau să mai joc acolo”

Lovitură de teatru. Motivul pentru care Alex Chipciu nu vrea să mai revină vreodată la FCSB: ”Nu vreau să mai joc acolo”

Stranieri

Comentarii

Alex Chipciu şi-a terminat perioada de împrumut la Sparta Praga şi va reveni la Anderlecht, însă aici nu este sigur de locul său. În schimb, exclude în totalitate varianta de a reveni la FCSB sau la o altă echipă din Liga 1.

Chipciu urmează să revină la Anderlecht, dar spune că n-a mai vorbit cu nimeni din conducere sau din staff-ul tehnic. Mijlocaşul de 30 de ani spune că are totuşi o speranţă că va rămâne la fosta campioană a Belgiei, deoarece noul preşedinte îl place. În schimb, spune că n-ar vrea să mai joace pentru FCSB, deşi este echipa pe care a susţinut-o încă de când era copil.

”(Despre o eventuală revenire în Liga 1) Cred că e exclusă Liga 1. La Steaua nu mai vreau să mai joc, pentru că am avut perioada mea la Steaua, am câştigat campionate, clar sunt alături de Steaua ca şi club, pentru că e clubul unde mi-am dorit întotdeauna să joc, de când eram copil şi am realizat performanţe foarte bune cu Steaua. La Steaua nu vreau să mai joc, pentru că timpul meu s-a terminat la Steaua, aşa cred.

S-au bătut la campionat până în ultimele etape, ca şi anul trecut. Şi CFR e o echipă puternică, e normal să fie greu să iei campionatul pentru că sunt echipe puternice la nivelul României. CFR e o echipă bună, Craiova e o echipă bună, Viitorul şi nu e uşor săiei campionatul chiar în condiţiile în care investeşti cei mai mulţi bani, aşa pare că e uşor dar nu e uşor pentru că şi în alte ţări sunt echipe care investesc bani şi echipe care investesc mai puţin şi pot câştiga campionatul”, a declarat Alex Chipciu pentru Telekom Sport.

Mare fan al echipei patronate de Gigi Becali, Alex Chipciu a ajuns la ”roş-albaştri” în ianuarie 2012, când a fost cumpărat de la FC Braşov. A jucat la FCSB până în vara lui 2016, când a fost cumpărat de Anderlecht. Chipciu a avut însă mai multe episoade în care a intrat în conflict cu fanii FCSB-ului.


 

Afla mai multe despre: alex chipciufcsb 

viewscnt
Articole similare