Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru! Negocieri de ULTIMĂ ORĂ! Real s-a înţeles cu starul dorit de Guardiola la City! Ce jucător urmează să vină la Madrid

Lovitură de teatru! Negocieri de ULTIMĂ ORĂ! Real s-a înţeles cu starul dorit de Guardiola la City! Ce jucător urmează să vină la Madrid

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este foarte aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Chiar dacă Zidane îl aştepta pe Pogba la mijlocul terenului, madrilenii sunt la un pas să aducă un fotbalist dorit şi de Guardiola la Manchester City.

Bruno Fernandes, mijlocaşul celor de la Sporting Lisabona, este foarte aproape să semneze cu Real Madrid. ”Galacticii” vor plăti 70 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului portughez.

Conform celor de la Daily Mail, Sporting a fost cea care a iniţiat transferul, asta după ce Real a eşuat în încercarea de a-l lua pe Pogba. Portughezii vor să-l vândă pe Bruno Fernandes, mai ales că fotbalistul e supărat că tratativele din Premier League cu City şi Tottenham au picat.

Şi spaniolii de la AS confirmă faptul că Real negociază chiar în aceste momente transferul lui Bruno Fernandes, iar mutarea poate fi oficializată în cel mult două zile. Zidane a cerut de urgenţă un mijlocaş central, iar acum Bruno Fernandes pare să fie soluţia perfectă.

La 24 de ani, Fernandes a reuşit un sezon excelent pentru Sporting Lisabona.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...