Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Nicolae Dică ar putea pleca de la FC Argeş: ”Voi avea după-amiază o discuţie cu conducerea”. Ce l-a deranjat

Lovitură de teatru. Nicolae Dică ar putea pleca de la FC Argeş: ”Voi avea după-amiază o discuţie cu conducerea”. Ce l-a deranjat

Liga 2

Comentarii

Nicolae Dică susţine că se gândeşte să plece de la FC Argeş şi că urmează să aibă o discuţie cu cei din conducere despre acest subiect.

Nicolae Dică s-ar putea despărţi de FC Argeş şi anunţă că urmează să aibă o discuţie cu cei din conducere, în această după amiază. Fostul antrenor al FCSB-ului spune că a rămas dezamăgit de anumite persoane, dar şi de modul în care s-a prezentat echipa în meciul cu Horezu, în urma căruia FC Argeş a fost eliminată din Cupa României.

”Din păcate a venit acest meci de cupă unde vinovatul principal sunt eu, ei nu au nicio vină pentru că eu sunt cel care i-a antrenat. Nu este prima dată când sunt dezamăgit de anumite persoane. Şi sunt foarte trist pentru meciul de ieri.

Dacă Nicolae Dică va rămâne în continuare la această echipă, mulţi dintre ei nu îi veţi mai vedea în campionat. Atâta timp cât eu sunt aici şi eu muncesc pentru ei şi îmi doresc ca ei să aibă toate condiţiile, în acelaşi timp aştept răsplată. Când intri pe teren şi nu dai totul pentru această echipă, pentru mine nu este OK. La mine nu merge aşa, eu îmi doresc să câştig mereu.

(n.r. Ai spus dacă Nicolae Dică va rămâne antrenor la FC Argeş?) Da. Deocamdată nu pot să vi le spun, voi avea după-amiază o discuţie cu conducerea clubului”, a declarat Nicolae Dică.

Nicolae Dică a semnat în vară cu FC Argeş şi obiectivul pe care şi l-a impus a fost promovarea. După primele şase etape, FC Argeş este pe locul cinci în liga secundă, cu 12 puncte, la doar două lungimi de primul loc care asigură promovarea.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare