Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Nicuşor Stanciu poate reveni în Liga 1, dar nu la FCSB, ci la o contracandidată la titlu. A fost pus în capul listei de transferuri

Lovitură de teatru. Nicuşor Stanciu poate reveni în Liga 1, dar nu la FCSB, ci la o contracandidată la titlu. A fost pus în capul listei de transferuri

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, este dorit de campioana Ligii 1, CFR Cluj.

Internaţionalul român a fost pus în capul listei de transferuri de către antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, anunţă Fanatik, care notează că liderul Ligii 1 vrea să profite de problemele financiare întâmpinate de gruparea cehă, din cauza pandemiei de coronavirus.

Agentul jucătorului a recunoscut că Nicolae Stanciu este dorit de CFR Cluj, dar a subliniat că mijlocaşul ofensiv are şi alte oferte din străinătate şi este greu să revină în Liga 1.

„Nicuşor Stanciu este un jucător cu o cotă foarte bună în acest moment. Mă bucură faptul că este apreciat de Dan Petrescu şi de cei de la CFR Cluj, dar este destul de dificil să revină acum în România. Se simte foarte bine la Slavia Praga, dar există interes pentru el de la mai multe echipe din fotbalul din Occident. Iar cehii nu-l vând decât pentru o sumă mare, din ce mi-au transmis” – Anamaria Prodan, agentul lui Nicuşor Stanciu, pentru sursa citată.

Nicolae Stanciu o poate trăda pe FCSB

Recent, Stanciu, care a jucat trei ani la FCSB, a recunoscut, de altfel, că ar vrea să joace la CFR Cluj. Nicolae Stanciu are, astfel, şansa de a reveni în Liga 1, la patru ani după ce era vândut de FCSB la Anderlecht, pentru 9,7 milioane de euro. Între timp, Stanciu a mai evoluat la Sparta Praga şi Al Ahli Jeddah, iar din vara anului 2019 se află la Slavia Praga, care l-a transferat pentru patru milioane de euro de la gruparea saudită. Două goluri şi cinci pase decisive a reuşit Stanciu pentru Slavia, în 29 de apariţii.

  • 1,2 milioane de euro este salariul lui Stanciu, conform Transfermarkt.de
  • 3,2 milioane de euro este cota lui Stanciu, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare