Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Cristiano Ronaldo dă lovitura vieţii pe final de carieră. Afacere de peste 1 MILIARD de euro

INCREDIBIL! Cristiano Ronaldo dă lovitura vieţii pe final de carieră.  Afacere de peste 1 MILIARD de eurogalerie foto

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo este o maşinărie de făcut bani. Super starul lui Juventus Torino, câştigător al Balonului de Aur în 5 rânduri poate semna cel mai mare contract din cariera sa.

Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino unde încasează un salariu record pentru fotbalul italian: 30 de milioane de euro pe sezon.

Starul portughez este cel mai bine plătit sportiv din lume, iar conform celor de la Forbes, Ronaldo încasează 1 miliard de euro de la Nike.

Propunere bombă pentru Cristiano Ronaldo

Spaniolii au aflat însă că, deşi se apropie de finalul carierei, Cristiano Ronaldo şi-a creat o marca atât de importantă care atrage încă foarte puternic.

Se pare că CR7 a primit o ofertă incredibilă de la o altă firmă de echipament sportiv. Ar urma să intre în vigoare din 2022 când îi expiră contractul cu Juventus Torino şi când Cristiano ar urma să plece în Major League Soccer, campionatul din Statele Unite.

Este un posibil transfer la care va participa şi marca sportivă Under Armour. Compania caută de ceva timp să-l convingă pe Cristiano să semneze un parteneriat, ba chiar a fost aproape să devină sponsor principal la Real Madrid doar pentru a obţine semnătura lusitanului.

Negocierile nu au avansat însă, iar discuţiile s-au blocat pe drum. Under Armor nu a renunţat însă la marca CR7, iar specialiştii producătorului de echipament sportiv sunt ferm convinşi că şi după ce va părăsi fotbalul mare, numele Cristiano Ronaldo va continua sa impresioneze pe această piaţă.

Se vorbeşte despre o cifră record: peste 1 miliard de euro! O sumă mai mare decât ceea ce-i oferă Nike în acest moment. Afacerea s-ar putea încheia chiar şi mai devreme, în cazul în care Cristiano ar decide să activeze o clauză care-i permite să semneze cu un alt sponsor tehnic. Under Armour ar vrea să-l semneze pe Ronaldo pe minim 10 ani, iar efortul financiar pe care l-ar face producătorul s-ar concretiza în profit într-un timp mult mai scurt.

Şansele ca tranzacţia să se producă sunt însă reduse. Presa iberică scrie că Nike s-a asigurat că Ronaldo nu va putea rupe contractul indiferent de ofertele pe care le va primi. 

Cine este Under Armour, firma care vrea să-l ”transfere” pe Cristiano Ronaldo

Compania a fost înfiinţată în urmă cu 23 de ani de către Kevin Plank, fostul căpitan al echipei de fotbal a Universităţii din Maryland. Compania a intrat recent şi în lumea fotbalului şi are peste 16.000 de angajaţi. Peste 5 miliarde de dolari profit a făcut Under Armour în 2018.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldonikeunder armour 

viewscnt
Articole similare