Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Olăroiu a luat un jucător din La Liga şi echipa sa negociază acum cu un fotbalist de la Manchester United

Lovitură de teatru! Olăroiu a luat un jucător din La Liga şi echipa sa negociază acum cu un fotbalist de la Manchester United
Comentarii

Jiangsu Suning este interesată de transferul mijlocaşului Tahith Chong de la Manchester United.

Formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning l-a prezentat oficial pe Mubarak Wakaso, fotbalist achiziţionat din prima ligă spaniolă.

Presa din Anglia şi China scrie că Wakaso nu este singura lovitură a campaniei de transferuri. Jiangsu este interesată de transferul talentatului jucător Tahith Chong de la Manchester United.

Fotbalistul este urmărit şi de Inter Milano, club care are acelaşi proprietar ca şi Jiangsu Suning. Teoretic, aflat în ultimele şase luni de contract, Tahith Chong ar putea ajunge sub comanda lui Olăroiu pentru un sezon, apoi ar urma să se transfere la Inter Milano.

Calcimercato confirmă interesul pentru fotbalistul ”diavolilor roşii”. Jiangsu are deja 5 fotbalişti străini în lot, dar gruparea lui Olăroiu are un mare avantaj. Chiong este origini chineze astfel că poate fi asimilat drept jucător autohton.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare