Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru pe Camp Nou! Barca i-a găsit înlocuitor lui Messi! Negocieri pentru bomba anului

Lovitură de teatru pe Camp Nou! Barca i-a găsit înlocuitor lui Messi! Negocieri pentru bomba anuluigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi vrea să plece, iar Barca se pregăteşte pentru ce e mai rău. Gruparea catalană are deja variante de înlocuitori, dar speră că argentinianul îşi va reconsidera poziţia.

Bomba anului a explodat în urmă cu câteva zile: Leo Messi vrea să plece de la FC Barcelona! Presa argentiniană a dezvăluit prima că super starul catalanilor şi-a anunţat clubul de intenţiile sale prin intermediul unui fax.

Speculaţiile în privinţa posibilei destinaţii a lui Messi au început deja să apară, iar cluburi ca Inter Milano şi Manchester City par cel mai bine poziţionate: ”Pentru mine, Messi are deja echipă - Inter. În Italia se plătesc mai puţine taxe şi, în plus, acolo este Cristiano Ronaldo. Pentru mine este greu să-l văd în Anglia, indiferent că prietenii său, Aguero şi Guardiola, sunt la City. Acum, în Italia se încearcă revitalizarea fotbalului cu transferuri excelente şi cu aceste avantaje pentru contractele de publicitate ale jucătorilor de fotbal” mărturisea Josep Maria Minguella, impresarul care, atunci când Messi avea doar 12 ani, a reuşit să-l transfere la FC Barcelona

Barcelona speră că starul ei îşi va reconsidera poziţia, dar oficialii clubului se pregătesc şi pentru ceea ce e mai rău. Ca atare, potrivit presei spaniole, clubul catalan l-ar fi trecut în capul listei de achiziţii pe tânărul portughez Joao Felix, în eventualitatea în care Messi decide în cele din urmă să plece de la Barca!

Joao Felix este pe placul conducerii catalane. El ar putea deveni ”noul Messi” pentru fanii blaugrana

Portughezul Joao Felix este cel mai scump jucător transferat vreodată de Atletico Madrid. El a fost monitorizat de Barcelona cu un an înainte ca Felix să ajungă sub comanda lui Diego Simeone.

”De atunci, Joao Felix era considerat un posibil urmaş al lui Messi la Barcelona” scrie jurnalista Paola Serrano.

Informaţia a ajuns şi la uşile publicaţiilor importante din Spania, dar şi la cele din Catalonia. Joao Felix nu ar fi disponibil pentru un transfer, pentru că Atletico Madrid nu vrea să se despartă de ”perla” sa. Dar, Barca pare un vis pentru orice fotbalist, iar Atletico Madrid s-ar putea opune cu greu unei oferte tentante.

La 20 de ani ai săi, nimeni nu se mai îndoieşte de calităţile lui Joao Felix, considerat alături de Mbappe (PSG) drept cel mai promiţător tânăr forbalist din lume. Portughezul poate evolua, la fel ca Messi, în orice zonă din atac. O face cu succes în flancul drept, dar şi în flancul stâng, iar la Atletico a fost folosit şi ca fals număr 9. Cotat la 81 de milioane de euro, Felix a maract trei goluri în UEFA Champions League şi are în total şase goluri în competiţiile europene. El a debutat deja în naţionala mare a ţării sale. Un alt argument în favoarea aducerii lui Joao Felix pe Camp Nou este aprecierea de care se bucură portughez din partea noului antrenor, Ronald Koeman, scrie presa din Spania.

Messi a discutat deja cu Pep Guardiola. Posibilul transfer la City prinde contur

Fotbalistul argentinian i-ar fi spus fostului său antrenor Pep Guardiola (Manchester City), încă de săptămâna trecută, că intenţionează să plece de la Barcelona, informează The Times.

Pep Guardiola ar fi ştiut de faptul că Messi vrea să plece de la Barcelona şi şi-a pus în "gardă" patronii de la Manchester City, în speranţa că vor putea instrumenta un transfer, anunţă englezii. Mai multe site-uri internaţionale au scris despre convorbirea dintre Messi şi Guardiola, iar acest lucru îl poziţionează pe Messi către un transfer spre gruparea antrenată de fostul său mentor.

Directorul executiv al lui City, Ferran Soriano, se află deja în Catalonia, unde intenţionează să discute cu tatăl lui Messi, Jorge, săptămână viitoare. Messi l-a avut antrenor pe Pep Guardiola între 2008 şi 2012, perioadă în care Barca a câştigat de două ori Liga Campionilor, printre alte numeroase trofee.

Afla mai multe despre: messijoao felix 

viewscnt
Articole similare