Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru pe "Ion Oblemenco". Gazonul întârzie, iar "exilul" celor de la "U" Craiova se poate prelungi. "Nu mă întrebaţi pe mine, nu am ce să comentez"

Lovitură de teatru pe "Ion Oblemenco". Gazonul întârzie, iar "exilul" celor de la "U" Craiova se poate prelungi. "Nu mă întrebaţi pe mine, nu am ce să comentez"

Fotbal

Comentarii

Noul gazon de pe "Ion Oblemenco" tinde să devină o adevărată povară pentru oficialii olteni, fie că vorbim de autorităţile locale, fie că vorbim de întreaga suflare microbistă. Probleme dintre firma din Grecia şi Primăria Craiova poate dinamita starea de spirit şi-aşa destul de tensionată din Oltenia.

Conform celor de la Fanatik, Primăria din Craiova "a uitat" să-şi plătească la timp obligaţiile faţă de firma din Grecia, cea însărcinată cu aducerea şi montarea noului gazon hibrid pe stadionul "Ion Oblemenco". Astfel, grecii au anunţat stoparea TIR-urilor cu gazon către România, până la remedierea neînţelegerilor. Se pare că la mijloc ar fi doar nişte probleme birocratice, care pun beţe în roate ambelor părţi implicate.

Birocraţie sau nu, "U" Craiova are cel mai mult de suferit. Iniţial, gazonul trebuia să fie adus şi montat până astăzi, când la Craiova ar fi trebuit să se dispute derby-ul dintre formaţia locală şi Dinamo. Nu s-a putut respecta termenul, aşa că meciul a fost mutat la Drobeta-Turnu Severin.

Gazonul trebuia montat până vineri, 8 noiembrie

Miercuri, 30 octombrie, au fost instalate primele fâşii de gazon pe arenă, însă lucrările au fost sistate după ce firma din Grecia şi-a exprimat nemulţumirile legate de viramente. Costul gazonului a fost de 600.000 de euro. Jumătate din sumă va fi acoperită de către Compania Naţională de Investiţii, iar cealaltă jumătate de către Primăria Craiova. Conform primarului din Craiova, gazonul ar fi trebuit să fie gata până vineri, 8 noiembrie, însă nici acest termen nu va fi respectat din pricina întârzierii achitării obligaţiilor contractuale.

Partida de acasă cu FC Hermannstadt, sub semnul întrebării pentru olteni

Există voci care susţin că nici următoarea partidă de pe teren propriu a celor de la "U" Craiova nu se va disputa pe "Ion Oblemenco", ci mai degrabă tot la Drobeta-Turnu Severin, cu FC Hermannstadt, pe 23 noiembrie. În acest moment, doar 15% din gazon a fost montat pe arena din Bănie.

Sorin Cârţu: "Nu mă întrebaţi pe mine. Nu am ce să comentez"

Telekom Sport a încercat să obţină un punct de vedere oficialilor de la "U Craiova", însă aceştia se feresc să ofere prea multe detalii: "Nu ştiu care-i treaba. Nu mă întrebaţi pe mine, că nu ştiu amănunte. Am fost prins cu alte activităţi. Nu am ce să comentez, că n-am fost la faţa locului", s-a limitat, diplomat, să ne spună Sorin Cârţu, preşedintele clubului oltean.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare