Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru pentru FCSB! ”Trebuie să vorbesc cu managerul meu”. Prima reacţie a jucătorului dorit neapărat de vicecampioană

Lovitură de teatru pentru FCSB! ”Trebuie să vorbesc cu managerul meu”. Prima reacţie a jucătorului dorit neapărat de vicecampioană

Superliga

Comentarii

FCSB îl vrea pe Khama Billiat, un atacant din Zimbabwe care urmează să-şi termine contractul cu Mamelodi Sundowns FC - Africa de Sud. Însă cele două părţi n-au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte salariul.

Oficialii lui FCSB caută un atacant şi una dintre variante este Khama Billiat. Acesta are 27 de ani, poate juca atacant, dar şi pe benzi, are 1.70 metri, este născut în Zimbabwe, dar este legitimat la Sundowns FC, în Africa de Sud. Biliat mai are contract până în august, când urmează să devină liber de contract.

Veştile nu sunt însă prea bune pentru FCSB. Potrivit sowetanlive.co.za, Khama Billiat a cerut un salariu lunar de 33.000 de euro. O sumă considerată foarte mare de conducerea FCSB-ului. De altfel, Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că nu oferă salarii prea mari unor jucători pe care nu-i cunoaşte.

Khama Billiat are ofertă şi de la Zamalek, care este mai darnică. Zamalek.tv notează că echipa din Egipt este de acord să-i plătească un salariu anual de aproximativ 390.000 de euro pe an. FCSB l-ar putea atrage însă cu posibilitatea de a juca în Europa, unde ar avea mai multă vizibilitate şi ar putea face pasul înspre o echipă mai mare din Occident.

Întrebat despre ofertele de la FCSB şi Zamalek, Billiat a refuzat să se pronunţe în vreun fel: ”Trebuie să mă întâlnesc cu managerul meu şi să văd ce oferte are pentru mine, înainte să iau cea mai bună decizie pentru mine, pentru familia mea şi pentru cei care mă susţin”, a declarat Khama Billiat, potrivit sowetanlive.co.za.

1,85 milioane de euro este cota lui Billiat pe transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1khama billiatzamalek 

viewscnt
Articole similare