Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Planul DIABOLIC făcut de Gigi Becali pentru a lua titlul! Ce antrenor vine la FCSB. Răsturnare de situaţie incredibilă

Lovitură de teatru! Planul DIABOLIC făcut de Gigi Becali pentru a lua titlul! Ce antrenor vine la FCSB. Răsturnare de situaţie incredibilă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a sperat că va lua titlul în acest sezon, dar victoria CFR-ului de la Giurgiu, 5-1 cu Astra, a lămurit definitiv lucrurile în acest playoff. Supărat că s-a abonat la locul 2 în Liga I, patronul roş-albaştrilor va face schimbări masive în această vară.

Scaunul lui Mihai Teja este în pericol, iar antrenorul de acum al steliştilor deja începe să evite să răspundă la întrebarea dacă va mai continua şi în sezonul următor la FCSB. În realitate, Teja n-a discutat nimic cu Becali, asta pentru că patronul echipei nu îşi mai doreşte să continue cu Teja pe bancă.

”Poate ne trebuie un specialist, nu ştiu. Văd că nu jucăm nimic. Cred că trebuie să vină altcineva. O să vorbesc şi cu MM, să vedem ce e de făcut”, a fost declaraţia lui Gigi Becali, care trădează faptul că latifundiarul nu mai are încredere în teja.

CINE VINE ÎN ACEASTĂ VARĂ?!

Pentru anul viitor, Gigi are două planuri. Unul de-a dreptul SF şi al doilea de-a dreptul diabolic. În secret, Becali visează să-l readucă pe Hagi la FCSB. Ar fi o mutare de imagine totală, dar Hagi l-a convins pe Becali că e un mare antrenor. Este totuşi aproape imposibil ca ”Regele” să accepte să revină acum la FCSB. E proprietar şi antrenor la Viitorul, iar asta complică lucrurile, dar e şi o altă problemă: Hagi vrea să plece la o echipă din străinătate.

Al doilea plan, cel care are şanse mari de reuşită, după cum au aflat sursele telekomsport.ro, îl vizează pe Marius Şumudică. Antrenorul nu va mai continua în Arabia Saudită, acolo unde a intrat în conflict cu şeicii, şi e tentat să revină în România. Relaţiile bune cu Gigi Becali şi dialogul constant dintre cei doi îl face pe Şumudică favorit în a prelua banca steliştilor.

BUDESCU REVINE ŞI EL

În cazul în care Şumudică va fi instalat la FCSB, atunci antrenorul îl va readuce la echipă şi pe Constantin Budescu. Jucătorul a şi declarat că dacă se va întoarce în România atunci va juca numai pentru FCSB.

Dacă Budescu vrea să revină, să mă anunţe şi în secunda următoare am semnat contractul”, a fost reacţia lui Becali.

Afla mai multe despre: becalihagisumudicafcsb 

viewscnt
Articole similare