Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Pleacă încă un jucător important de la FCSB? Mesajul postat la miezul nopţii, după ce vicecampioana a fost eliminată de Guimaraes

Lovitură de teatru. Pleacă încă un jucător important de la FCSB? Mesajul postat la miezul nopţii, după ce vicecampioana a fost eliminată de Guimaraesgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Imediat după FCSB a fost eliminată de Vitoria Guimaraes din drumul către grupele Europa League, Adi Popa a postat un o fotografie controversată pe contul personal de Instagram, din care lasă de înţeles că regretă întoarcere la gruparea roş-albastră.

Mijlocaşul dreapta în vârstă de 31 de ani a fost foarte supărat, aseară, deoarece nu a fost introdus nici un minut în disputa pierdută cu Vitoria Guimaraes. Acesta a postat o fotografie pe contul de Instagram, care dă serios de gândit, mai ales prin prisma mesajului. În fotografie apare un bărbat care îmbrăţişează o columnă, având ca "tag" stadionul din Guimares. În plus, pe bărbat era trecut un "me", iar pe columna de piatră scria "bad decisions". Semn că decizia lui Adi Popa de a se întoarce la FCSB a fost o mutare pe care a început deja să o regrete.



Adi Popa s-a întors la FCSB în această vară, după 2 sezoane, timp în care a activat pentru Reading, Al-Taawoun şi Ludogoreţ Razgrad. "Motoreta" a mai evoluat pentru FCSB în perioada 2012-2017, alături de care a cucerit trei titluri de Campion Naţional, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a României.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare