Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Raul Gonzalez poate prelua un nume mare din Bundesliga. Toate detaliile

Lovitură de teatru! Raul Gonzalez poate prelua un nume mare din Bundesliga. Toate detaliile

Bundesliga

Comentarii

Conform presei din Spania, Raul Gonzalez, legenda clubului Real Madrid, ar putea antrena în Bundesliga.

Fosta sa echipă, Schalke 04, ar fi interesată să-l numească în funcţia de antrenor principal din stagiunea viitoare. Raul a juca pe Veltins Arena şi a fost extrem de apreciat atât de oficialii clubului, cât şi de suporterii clubului german.

Actualmente, Raul antrenează echipa secundă a clubului Real Madrid şi ar fi tentat şi el de o experienţă în Bundesliga, în contextul în care vede această oportunitate drept un pas firesc în cariera sa.

Pe de altă parte, Real Madrid îşi doreşte ca Raul să continuie la Real Madrid Castilla, dar ar accepta trecerea legendei sale pe banca lui Schalke, pentru a nu ”arde” etapele în drumul său către prima echipă a clubului spaniol.

Raul Gonzalez este unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Realului şi a fotbalului spaniol. În vârstă de 42 de ani, Raul a jucat la Schalke timp de doi ani şi a marcat 40 de goluri pentru formaţia germană. Spaniolul are 741 de meciuri la Real Madrid şi 323 de goluri marcate. Are nu mai puţin de 16 trofee ca jucător al Realului, printre care şi 3 UEFA Champions League. Ca antrenor al echipei secunde a disputat deja 29 de meciuri, a câştigat 10 dintre ele şi a remizat în alte 10.

 

Afla mai multe despre: raul gonzalez 

viewscnt
Articole similare