Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Real Madrid a câştigat duelul cu Barcelona pentru TRANSFERUL iernii. Le-a dat deja FOLLOW ”galacticilor”

Lovitură de teatru! Real Madrid a câştigat duelul cu Barcelona pentru TRANSFERUL iernii. Le-a dat deja FOLLOW ”galacticilor” galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid ar fi obţinut deja semnătura talentatului fotbalist brazilian Reinier de la Flamengo, scrie presa spaniolă.

Dorit şi de FC Barcelona, Reinier, noua ”perlă” a brazilienilor este la un pas de transferul la Real Madrid. Spaniolii scriu că ”galacticii” au obţinut deja transferul jucătorului care a impresionat în tricoul câştigătoarei Copei Libertadores, Flamengo.

”Am promovat trei jucători la Flamengo şi toţi trei sunt titulari. Cel care are 17 ani (n.r Reinier) va fi vândut la un club uriaş din Europa” a confirmat zilele trecute, Jorge Jesus, antrenorul echipei Flamengo.

Rainier la Real Madrid. Brazilianul le-a dat deja follow ”galacticilor”

Una dintre cele mai mari promisiuni ale fotbalului brazilian, Reinier o va costa pe Real Madrid aproximativ 60 de milioane de euro. Recent, preşedintele lui Flamengo l-a numit pe Reinier ”Vinicius 2”, ceea ce se poate considera un apropos la traictoria fotbalistului care a aterizat în cele din urmă în curtea madrilenilor.

Mai mult decât atât, spaniolii au remarcat şi faptul că Reinier le-a dat deja follow pe reţelele de socializare unor fotbalişti de la Real Madrid, printre care Hazard, Ramos, Kroos, Vinicius, Carvajal, Asensio, Militao, Rodrygo sau Marcelo. Pe aceeaşi listă nu se regăsec fotbalişti importanţi de la Barcelona, în schimb se regăsesc alte nume grele ca Pogba, Mbappe sau Cristiano Ronaldo.

În vârstă de 17 ani, Reinier Jesus Carvalho a jucat 15 meciuri pentru Flamengo, dar a marcat deja 6 goluri, ceea ce pentru un tânăr mijlocaş pare într-adevăr o cifră impresionantă. Tranferul său face parte din noua politică a grupării blanco. 

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridrainier 

viewscnt
Articole similare