Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Real Madrid a obţinut semnătura brazilianului de pe Anfield! Anunţul care zguduie lumea fotbalului: ”Acord total cu Liverpool!”

Lovitură de teatru! Real Madrid a obţinut semnătura brazilianului de pe Anfield! Anunţul care zguduie lumea fotbalului: ”Acord total cu Liverpool!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Brazilianul Fabinho s-ar fi înţeles cu Real Madrid! Gruparea blanco va plăti conform presei din Columbia 75 de milioane de euro pentru mijlocaşul ”cormoranilor”.

Jurnalistul columbian Jose Luis Vergara, care a lucrat şi în presa spaniolă anunţă lovitura pe care nimeni n-o anticipa: ”Acord total între Liverpool şi Real Madrid. Fabinho va fi jucătorul Realului înainte de finalul perioadei de transferuri. Fotbalistul brazilian va semna până în 2024, iar transferul va fi anunţat imediat ce Liverpool îi găseşte un înlocuitor. Clubul spaniol plăteşte 65 de milioane de euro plus alte 10 în variabile. Salariul fotbalistului va fi de 7.5 milioane de euro pe an” anunţă Vergara, în exclusivitate pentru El Colombiano.

Pentru Fabinho ar fi de fapt o revenire la Real Madrid. Gruparea blanco l-a avut în sezonul 2012-2013 pe fotbalistul brazilian, într-o perioadă în care era antrenată de Jose Mourinho. De altfel, portughezul a fost cel care a insistat pentru transferul său.

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume. Ia-ţi acum pachetul Telekom Sport +

Fabinho a jucat atunci pentru Real Madrid Castilla în 30 de meciuri, dar a prins şi un meci la echipa mare, sub comanda lui Mourinho. Brazilianul în vârstă de 25 de ani este cotat la 50 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

Afla mai multe despre: fabinhoreal madridliverpool 

viewscnt
Articole similare