Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru: s-a terminat telenovela Messi! Starul argentinian va semna şi va avea un salariu astronomic

Lovitură de teatru: s-a terminat telenovela Messi! Starul argentinian va semna şi va avea un salariu astronomic

Lionel Messi

Comentarii

Dat ca şi plecat de la Barcelona, Messi este aproape de o nouă înţelegere cu gruparea catalană. Joan Laporta este decis să-i îndeplinească toate solicitările starul argentinian.

În martie se alege noul preşedinte al Barcelonei şi, după toate probabilităţile, acesta va fi Joan Laporta. Potrivit presei spaniole, principalul obiectiv al fostului şi viitorului şef de pe Camp Nou este păstrarea cu orice preţ a lui Leo Messi.

”Nu este vorba doar despre un obiectiv. Laporta simte că păstrarea lui Messi este o responsabilitate pe umerii săi” anunţă spaniolii.

Dat ca şi plecat de la Barcelona, Messi este aproape să semneze un nou angajament cu gruparea catalană, convins fiind de noul preşedinte al clubului. ”Laporta a rupt speculaţiile şi a provocat o întorsătură a situaţiei” mai scrie presa spaniolă, care anunţă că pentru viitorul preşedinte, ”continuitatea lui Messi este cel mai apropiat, dar şi cel mai important obiectiv”.

Mai exact, Laporta ar fi discutat deja termenii noii înţelegeri cu Messi, în ceea ce ar putea fi ultimul contract al argentinianului cu Barca. Potrivit Diario Gol, decarul de legendă al catalanilor va primi o propunere pe patru ani, în aceleaşi condiţii ca şi până acum, situaţie care îi convine legendarului fotbalist sud-american. Messi va încasa un salariu ce depăşeşte 40 de milioane de euro, doar din contractul pe care foarte probabil, va accepta să-l semneze.

Totuşi, Laporta i-ar fi explicat starului său că pentru ca acest contract să se poată semna în aceşti termeni, este nevoie ca al doilea semestru financiar al anului să fie unul mai bun decât ultimele două. Astfel, prezenţa fanilor la stadion ar putea da un boost important grupării catalane şi ar putea facilita totodată rămânerea lui Lionel Messi la formaţia pentru care a scris istorie, mai scrie presa iberică.

Messi şi recordurile sale impresionante pentru Barcelona

  • - Leo Messi este jucătorul cu cele mai multe trofee câştigate în istoria clubului FC Barcelona
  • - Argentinianul este cel mai bun marcator din istoria clubului catalan
  • - Totodată, Messi este singurul fotbalist din istoria Barcei care a cucerit de şase ori Balonul de Aur
  • - Decarul Barcelonei este fotbalistul care a marcat împotriva a 37 de echipe care au evoluat în La Liga. Nimeni nu a mai reuşit asta în istoria fotbalului spaniol
  • - În 2012, Messi a marcat 91 de goluri într-un singur an calendaristic
  • - Argentinianul este şi cel mai bun marcator din istoria El Clasico
  • - Pentru zece ani la rând, Messi a marcat minim 40 de goluri pe sezon, iar în 2019/2020 a devenit primul jucător din istoria La Liga care adună 20 de pase decisive de gol într-o stagiune

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...