Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Serena Williams va investi într-o echipă de fotbal. A convins deja câteva staruri. Soţul tenismenei a purtat un tricou cu numele clubului

Lovitură de teatru. Serena Williams va investi într-o echipă de fotbal. A convins deja câteva staruri. Soţul tenismenei a purtat un tricou cu numele clubului

Tenis

Comentarii

Serena Williams a decis să investească o parte din averea sa într-o echipă de fotbal şi a adunat deja câteba staruri în jurul ei. Este vorba despre Angel City, o echipă de fotbal feminin nou înfiinţată, care va intra în competiţiile din SUA începând cu anul 2022.

De-a lungul carierei incredibile, Serena Williams a adunat o avere pe măsura performanţelor ei. Revista Forbes susţine că jucătoarea de 39 de ani are o avere estimată la 225 de milioane de dolari. După retragere, Serena Williams va investi o mică parte din această avere într-o echipă de fotbal feminin care a luat fiinţă în Los Angeles.

Serena Williams va investi într-o echipă de fotbal. Mai multe staruri i s-au alăturat

Cunoscută şi ca activistă pentru apărarea drepturilor femeii, Serena Williams a acceptat să investească într-o echipă de fotbal feminin. Este vorba despre franciza Angel City, care va intra în competiţii începând cu anul 2022. Serena Williams face parte dintr-un grup de investitori foarte celebre, printre care se numără staruri precum Natalie Portman, Eva Longoria, Julie Foudy, Mia Hamm şi Abby Wambach.

De asemenea, nu mai puţin de 12 foste jucătoare din naţionala SUA au intrat în acest proiect şi vor investi în noua echipă. Lista celor care investesc în acest club mai cuprinde staruri precum Cindy Holland (vicepreşedinte Netflic), scriitoarea Glennon Doyle, Kara Nortman sau Lilly Singh. Interesant este că fiica Serenei Williams, în vârstă de doar doi ani, apare printre membrii fondatori.

Soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a apărut cu un tricou imprimat cu numele echipei

Alexis Ohanian, care este şi el investitor la noul club, deseori promovează numele noului club, Angel City. Omul de afaceri s-a afişat şi la meciul cu Osaka, pierdut de Serena Williams cu 3-6, 4-6, în semifinale la Australian Open, cu un tricou pe care a fost imprimat numele noii echipe.

Noua echipă de fotbal feminin ar putea fi principalul proiect de care Serena Williams se va ocupă după ce va renunţa la tenis. Legendara tenismenă americană a şi declarat după victoria în faţa Simonei Halep că tenisul a căzut în plan secund pentru ea, deoarece în această perioadă este stresată cu activitatea la echipa în care investeşte:

”Este mai puţin stresant ca în trecut (n.r. tenisul), trăiesc acum momente ca dintr-o a doua carieră şi sunt foarte norocoasă. Echipa de fotbal feminin din Los Angeles, în care am investit, mă interesează mult mai mult din punct de vedere administrativ. Eu cred că fotbalul feminin este unul dintre sporturile cele mai captivante de văzut, vorbim despre sportive care fac lucruri grozave”, a declarat Serena Williams, după meciul cu Simona Halep, din sferturile Australian Open.

 

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare